Introducere in Atelierul micilor bucurii

Distribuie articolul:
Share

Bine ai venit in Atelierul micilor bucurii!

Ia un loc pe perna pufoasa, lasa toate grijile in urma ta si noi te vom rasfata cu ceai din plante atent alese si biscuiti preparati in casa.

In Atelierul micilor bucurii ai sa gasesti povesti despre un trai frumos, despre lucruri simple care ne bucura, momente frumoase, cadouri si surprize.  Vom incerca sa te inspiram cu idei si sugestii  despre cum sa faci totul din jurul tau sa fie mai vesel si sa te reprezinte. Daca te lasi in grija noastra, iti vom arata ca cele mai bune lucruri in viata nu costa neaparat o avere, ca lucrurile mici aduc bucurii mari, ca uneori lurcrurile sunt mai frumoase cand te regasesti pe tine.

Atelierul micilor bucurii va fi ghidul tau pentru o viata frumoasa, un loc doar pentru tine, departe de tot ce este negativ sau de care nu ai chef chiar acum.

Si cum am putea sa te introducem in lumea micilor bucurii decat cu un indrumar de cum sa iti faci singura un cadou?  Bineinteles, meriti sa te rasfeti putin. Cu siguranta ai ceva in minte, ceva doar pentru tine. Poate e o carte sau un film, o sedinta spa sau un buchet de flori sau poate o prajitura deliciosa. Poate e un ceai parfumat sau o discutie de mult planuita cu un prieten drag. Atelierul micilor bucurii o sa-ti aminteasca cat de minunate sunt toate astea, ce stare incantatoare iti poate da un lucru mic, uneori intamplator. Asa cum e un magazin nou in a carui vitrina iti rezervi timp sa  privesti cu de-amanuntul si sa te minunezi, sau o cafenea noua, in care intri singura sa-ti savurezi lectura si cel mai aromat cappuccino.  Din drag pentru momente de felul acesta s-a nascut Atelierul micilor bucurii, ca o fabrica minuscula si colorata in care doua albine lucreaza ca si tine, o fabrica de rememorat secvente care-ti fac ziua mai frumoasa, si pe care in mod normal nu le-ai trece pe lista prioritatilor, chiar daca stii cat de mult te bucura.

Te invitam asadar sa-ti alegi o bucurie din lista de mai sus sau oricare alta care iti transforma o zi ploioasa intr-una incantatoare (chiar simplul fapt de a te ascunde de picaturi sub o umbrela vesela si colorata), sa iti oferi un cadou, acela de a-i da curs, a-ti lua ragazul de a respira si a te bucura pentru simplul fapt ca lumea e minunata in diversitatea ei (care desigur, poate fi si suparatoare).

Cu aceasta invitatie deschidem seria cadourilor din bucuriile mici, seria de primit, daruit si minunat de incantarea pe care o cutie frumos impachetata ti-o poate da, ca si zambetul celui caruia ii daruiesti chiar si cel mai mic lucru, cu drag. Dar pana atunci, ramane sa te bucuri de zambetul tau, incantat de clipa primita in dar, de la tine, pentru  tine.

Indrazneste!

Comentarii
7 Comments
Share