CITEȘTI

Introducere in Atelierul micilor bucurii

Introducere in Atelierul micilor bucurii

Distribuie articolul:
Share

Bine ai venit in Atelierul micilor bucurii!

Ia un loc pe perna pufoasa, lasa toate grijile in urma ta si noi te vom rasfata cu ceai din plante atent alese si biscuiti preparati in casa.

In Atelierul micilor bucurii ai sa gasesti povesti despre un trai frumos, despre lucruri simple care ne bucura, momente frumoase, cadouri si surprize.  Vom incerca sa te inspiram cu idei si sugestii  despre cum sa faci totul din jurul tau sa fie mai vesel si sa te reprezinte. Daca te lasi in grija noastra, iti vom arata ca cele mai bune lucruri in viata nu costa neaparat o avere, ca lucrurile mici aduc bucurii mari, ca uneori lurcrurile sunt mai frumoase cand te regasesti pe tine.

Atelierul micilor bucurii va fi ghidul tau pentru o viata frumoasa, un loc doar pentru tine, departe de tot ce este negativ sau de care nu ai chef chiar acum.

Si cum am putea sa te introducem in lumea micilor bucurii decat cu un indrumar de cum sa iti faci singura un cadou?  Bineinteles, meriti sa te rasfeti putin. Cu siguranta ai ceva in minte, ceva doar pentru tine. Poate e o carte sau un film, o sedinta spa sau un buchet de flori sau poate o prajitura deliciosa. Poate e un ceai parfumat sau o discutie de mult planuita cu un prieten drag. Atelierul micilor bucurii o sa-ti aminteasca cat de minunate sunt toate astea, ce stare incantatoare iti poate da un lucru mic, uneori intamplator. Asa cum e un magazin nou in a carui vitrina iti rezervi timp sa  privesti cu de-amanuntul si sa te minunezi, sau o cafenea noua, in care intri singura sa-ti savurezi lectura si cel mai aromat cappuccino.  Din drag pentru momente de felul acesta s-a nascut Atelierul micilor bucurii, ca o fabrica minuscula si colorata in care doua albine lucreaza ca si tine, o fabrica de rememorat secvente care-ti fac ziua mai frumoasa, si pe care in mod normal nu le-ai trece pe lista prioritatilor, chiar daca stii cat de mult te bucura.

Te invitam asadar sa-ti alegi o bucurie din lista de mai sus sau oricare alta care iti transforma o zi ploioasa intr-una incantatoare (chiar simplul fapt de a te ascunde de picaturi sub o umbrela vesela si colorata), sa iti oferi un cadou, acela de a-i da curs, a-ti lua ragazul de a respira si a te bucura pentru simplul fapt ca lumea e minunata in diversitatea ei (care desigur, poate fi si suparatoare).

Cu aceasta invitatie deschidem seria cadourilor din bucuriile mici, seria de primit, daruit si minunat de incantarea pe care o cutie frumos impachetata ti-o poate da, ca si zambetul celui caruia ii daruiesti chiar si cel mai mic lucru, cu drag. Dar pana atunci, ramane sa te bucuri de zambetul tau, incantat de clipa primita in dar, de la tine, pentru  tine.

Indrazneste!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Ginga

    28 aprilie

    Sunteti extraordinari, felicitari pentru initiativa si succese in continuare!!! Eu sincer sper ca si la noi in Chisinau,sa aparea cindva o publicatie dedicata handmade-ului 🙂

  2. da'mely biju

    20 aprilie

    bravo si felicitari pentru initiativa! viata lunga si frumoasa!

  3. corina

    9 aprilie

    FELICITARI! in sfarsit s-a gandit cineva sa aduca mai multe informatii despre clay-ul polymeric.:) va felicit pentru initiativa si o sa „va vizitez” cat mai des. arata foarte bine si foarte indraznet ceea ce faceti, aveti idei bune si sper sa o tineti tot asa…:-bd.

  4. very-scrap

    9 aprilie

    felicitari pentru acest atelier

    arata foarte bine iar ideile sunt absolut minunate

    mult succes si la cat mai multa inspiratie 🙂
    vicky

  5. zuzuflor

    8 aprilie

    Foarte frumos! Intr-adevar trebuie sa creeam o lume departe de aceasta lume reala, dezlantuita…, de rautati!

  6. Loriana

    2 aprilie

    Cred ca Atelierul micilor bucurii este exact de ce avem nevoie, in viata noastra, in care mereu ne grabim, alergam, vorbim la telefon si ne stresam (reciproc). Daca din cand in cand cineva ne aminteste ca exista si altceva, o mica placere care poate avea efecte uriase asupra starii noastre de spirit, poate ne amintim sa mai si traim cu adevarat.

  7. Marian

    1 aprilie

    „sa iti faci singura un cadou?„ Asta suna a discriminare pentru mine! 😛
    Mult succes, echipa!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share