Watumi Festival & Fringe

Distribuie articolul:
Share

Daca anul trecut am avut parte de 5 zile de festival, 31 de locatii din orasul Brasov si 250 de artisti dintre care peste 100 de handamde, Watumi Festival & Fringe revine in forta pentru o noua editie ce va avea loc in luna iulie. Inscrierile pentru sectiunea Fringe au inceput deja si se vor intinde pe intreaga luna aprilie. Daca te intereseaza sa participi la festival trebuie doar sa completezi formularul de pe site si sa convingi juriul.

Sectiunea Fringe a WFF este conceputa ca un spatiu deschis al artelor, pe care artistii profesionisti si debutanti sunt invitati sa-l reinventeze. Fringe este un spatiu viu, efervescent in care se intalnesc, se exprima si creeaza artisti plastici, actori, muzicieni, acrobati, fotografi, comedianti, mimi, dansatori. Granitele dintre artist si public tind sa dispara, iar spectatorul este invitat sa iasa din contemplarea pasiva si sa-si exploreze latura creativa, sa participe.

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share