Targ handmade Pitesti

Distribuie articolul:
Share

Euro Mall Pitesti gazduieste in weekend-ul 23 – 25 aprilie 2010 un targ de handmade cu ocazia sarbatorii Sfantului Gheorghe. Organizatorii promit sa promoveze arta,  creativitatea si  originalitatea artizanilor, curentului handmade, catre un public cu acces limitat la o diversitate a produselor artizanale. Ne bucuram mult sa vedem ca se organizeaza targuri si in orase mai mici si sustinem raspundirea „virusului” handmade in toata tara 🙂 In Bucuresti asocierea handmade-mall nu s-a dovedit a fi chiar cea mai buna, speram totusi ca la Pitesti sa functioneze.

Pentru ca vorbim de un targ gratis atat pentru participanti cat si pentru vizitatori, de mediatizarea se vor ocpa cei de lai Euromall Pitesti: televiziune, radio, ziare locale si afise, pliante in centrul orasului, centrul universitar, camine studentesti, licee. Artizanii care vor sa se inscrie sunt rugati sa trimita imagini cu produsele lor pe adresa de mail [email protected]

Echipa revistei Atelierul are nevoie de ajutor pentru Ghidul Targului Perfect.
Organizarea targurilor este in continuare un subiect care creeaza controverse. De la inscrieri, la costuri, spatii si publicitate, pana acum nu am avut parte de un targ perfect… Ne intereseaza sa aflam parerea voastra despre targurile la care ati participat. Cu bune si cu rele si mai ales cu idei de imbunatatire. Daca voi ati fi organizatori voi cum ati face un targ?

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. I assumed it was likely to become some unexciting old report, but it truly compensated for my time. I most definitely will article a link to this article on my websites. I’m convinced my visitors are about to pick that absolutely valuable.

  2. […] aprilie va fi unul foarte agitat și creativ pentru comunitatea handmade. La Pitești se anunță un târg mare, mare, în București avem colecțiile de Autor prezentate Extins iar la Cluj se ține a 4-a ediție […]

  3. Cristina

    9 aprilie

    Defapt exista asociatii de handmade,nu stiu in tara dar in Timisoara exista Cloud Factory.Daca esti din zona trimite un mail pe http://clouds-factory.blogspot.com/

  4. Zazine

    7 aprilie

    Fiecare organizator isi rezerva dreptul de a alege participantii la un targ, pe motive de potrivire cu tema targului, sau pur si simplu, pe motive subiective. Nu trebuie sa fii inscris intr-o asociatie… nici nu cred ca exita vreo asociatie pentru handmade.
    Ideal ar fi sa ai un cadru legal pentru vanzare, cel mai des folosit e PFA, desi am auzit tot mai mult de Societati Individuale in ultimul timp.
    Daca vrei sa participi la targul de la Pitesti trebuie doar sa le trimiti un mail organizatorilor in care sa atasezi cateva imagini cu obiectele facute de tine. Mult succes!

  5. Elena Nicoara

    7 aprilie

    Care sunt conditiile de participare la aceste targuri de handmade?Trebuie sa fii inscris intr-o asociatie?Eu sunt incepatoare si as vrea sa stiu cum pot iesi si eu pe piata cu produsele mele.Trebuie sa ai o societate(srl,pf,etc).Va rog sa-mi dati cateva detalii.Multumesc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share