Candy

Distribuie articolul:
Share

Zile frumoase, soare, cald şi…. bomboane urbane. La asta se rezumă inspiraţia mea pentru lista de azi.

Pornind de la o rochie galben-argintie din colecţia Urban Candy de la The F Word, am început căutarea accesoriilor perfecte pentru o zi însorită.

Am găsit o simpatică umbrelă de la Sunny Day, bună să te apere de soarele prea arzător, dar şi de ocazionalele torenţiale de vară. Am completat echipamentul de protecţie solară cu ochelarii galbeni de la Urban Sundays. Au urmat balerinii Mono, cerceii de la KataCreatii şi colierul Be my Valentine de Madeea, toate galbene şi pregătite să facă concurenţă soarelui.

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Andrei

    4 iulie

    ochelarii galbeni sunt SUPER handmade in Italia de catre Retrosuperfuture. se achizitioneaza de la http://www.sundayfashion.ro . thanks

  2. da'mely biju

    20 aprilie

    mult soare si caldura!

  3. […] This post was mentioned on Twitter by Revista Atelierul. Revista Atelierul said: Revista Atelierul Nou – Candy. Citeste acum http://tinyurl.com/y9rlrnb […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share