CITEȘTI

Târg de handmade în Ploieşti

Târg de handmade în Ploieşti

targ handmade ploiesti jazz cafe
Distribuie articolul:
Share
Târgurile de produse handmade încep în sfarşit să devină populare şi în oraşele mai mici din ţară. De data aceasta, vă voi prezenta un târg ce se va desfăşura în incinta unei terase foarte frecventate din Ploieşti – Jazz Cafe – în zilele de sâmbătă-duminică, respectiv 29-30 mai. Taxa de participare este de 60 lei/zi,  iar înscrierile se fac până la data de 25 mai la adresa [email protected].
Accesul expozanţilor la târg se va face pe baza invitaţiilor, care vor fi trimise prin intermediul Poştei Române în sistem Ramburs (taxa de participare +10 lei taxele poştale) sau Ordin de Plată bancar (scanat şi trimis pe e- mail).
Expozanţilor din afara oraşului li se oferă rezervare la Hotel Forum, aflat în apropierea Jazz Cafe, tariful fiind de 100 lei /cameră.
Dacă vreţi să faceţi o vânzare „de test”, Jazz Cafe oferă artizanilor posibilitatea unui Day Stand – o zi la alegere în care să vă expuneţi produsele contra sumei de 10 lei.
Mai multe informaţii puteţi cere pe e-mail la adresa: [email protected].

targ handmade ploiesti jazz cafe

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Revista Atelierul. Revista Atelierul said: Revista Atelierul Nou – Targ de handmade în Ploieşti. Citeste acum http://tinyurl.com/2c8yr59 […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share