CITEȘTI

Vegan Bake Sale la București

Vegan Bake Sale la București

Distribuie articolul:
Share

Societatea Vegetarienilor din România ne invită, la începutul săptămânii viitoare, să degustăm cele mai delicioase prăjituri vegetariene și să susținem, în același timp, o cauză bună.
Evenimentul face parte din Worldwide Vegan Bake Sale și este o premieră în România.

Vizitatorii vor putea alege  dintre briose, torturi, plăcinte, fursecuri, prăjituri cu ciocolată, chec… toate delicioase, făcute în casă, ieftine și fără ingrediente de origine animală! Vor fi și sucuri proaspete!

  • LUNI 26.04: la Ceainăria Serendipity, str. Dumbrava Roșie nr. 12
  • MARȚI 27.04: la nou-înființata Biblioteca Alternativă, str. Bogdan Vodă nr. 9, care de acum încolo va găzdui și o colecție de cărți a SVR!
  • Bake sale-ul începe în fiecare zi la ora 17 și durează până se termină prăjiturile.

În ambele zile vor fi puse la dispoziție diverse materiale informative despre veganism ca alegere pozitivă și cum te poți opune cruzimii față de animale în viața de zi cu zi, iar la bibliotecă se va proiecta și un film pe aceeași temă.
Banii strânși în urma vânzării vor fi donați Bibliotecii Alternative și Rețelei Animapro pentru activitățile de salvare a animalelor aflate în primejdie.


Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Revista Atelierul. Revista Atelierul said: Revista Atelierul Nou – Worldwide Vegan Bake Sale și la București. Citeste acum http://tinyurl.com/2fo8lvr […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share