Înscrie-te la Hippie Bazaar din cadrul Iarmaroc Fest

Distribuie articolul:
Share

Dacă eşti creativ sau creator, te invităm să participi la Hippie Bazaar, cel mai mare târg de handmade şi artă din vara asta!

HippieBazaar face parte din cadrul festivalului Iarmaroc, care va avea loc în perioada 21-23 mai, undeva lângă Urziceni. Vor fi amenajate 14 scene, de la folk la funk trecând prin techno şi hip hop, şi sunt aşteptaţi  peste 10 000 de vizitatori. Bazaarul va fi pe măsură:) cu peste 200 de participanţi.

Doritorii vor avea la dispoziţie o poiana veselă, curent şi apă, iar artizanii vor veni cu mese, cu scaune şi cu toate obiectele de care au nevoie pentru a îşi expune produsele cât mai bine! Va fi permis accesul cu maşina în locaţie doar pentru a descărca produsele, de preferat joi seară, maşina urmând să fie “lăsată” în parcarea amenajată pentru restul perioadei în care se desfăşoara festivalul.

Taxa de participare este de 150 de Ron pentru cele 3 zile de festival, include accesul unei singure persoane şi o suprafaţă de 2 mp de expunere. Dacă crezi că ai nevoie de mai mult, trebuie doar să contactezi organizatorii în timp util şi să rezolvaţi problema împreună.

Dacă te-am convins şi vrei să participi la HippieBazar trebuie să scrii un e-mail la adresa: hippie.bazaar@iarmaroc-fest.ro. Mai multe informatii despre Hippie Bazar găseşti pe blogul dedicat http://hippiebazaar.wordpress.com/ sau pe http://www.iarmaroc-fest.ro/

Comentarii
No Responses
Share