CITEȘTI

Câştigătoarea concursului Republic of Tutu|Revista...

Câştigătoarea concursului Republic of Tutu|Revista Atelierul

Distribuie articolul:
Share

Nu credeam că a alege un câştigător pentru concurs va fi atât de greu. Răspunsurile primite au fost frumoase, sincere, deosebite. Ne-au atras atenţia trei dintre răspunsuri, aşa că premiile acordate se înmulţesc.

Câştigătoarea tutu-ului este Loriana.

“Aleg sa port produse handmade pentru ca…

…mă ajută să visez, să zbor, să dansez în ploaie şi să iubesc, să pot fi Zâna cea Bună pentru fetiţa mea şi să fac o mulţime de vrăji…

…pentru că mă fac să intru într-o altă lume, în care toţi sunt cu capul în nori, şi îndrăznesc să creadă în frumos, în bun, în pur…
…pentru că îmi dau îndrăzneala să cred că pot păşi deasupra realitaţii meschine şi rele, şi că acolo, deasupra, voi găsi tot o realitate, nu un produs al imaginaţiei mele, dar “altfel”, respirabilă, curată, normală…
…si pentru că aş vrea să imi cresc fetiţa în acea realitate normală :)

Premiile de consolare, doua broşe/clame în formă de floare, customizate,  se acordă lui:

Dodo

“Aleg să port produse handmade pentru că…deşi nu-ţi trebuie neapărat ţi se strecoară in suflet, deşi poate nu te conving din prima, te întorci şi le priveşti cu atenţie …că nu te poţi dezlipi de ele, deşi poate nu este stilul sau culoarea care te defineşte te intrigă şi te face să le doreşti, să le ai neaparat…
cred că este magie…sau poate au suflet.
poate ambele……. doar sunt magice şi create din suflet.”

şi lui Madi

„Aleg să port produse handmade pentru că… ştiu ce înseamnă pentru un creator de lucruşoare minunate atunci când vede cş cineva le poartă cu mândrie.

Eu întotdeauna voi purta accesorii şi haine create de colegii mei din breaslă. De ce ? Fiindcă vreau să fac pe cineva fericit, chiar şi pentru 2 minute pe zi. Fiindcă vreau să împart şi altuia zâmbetul şi bucuria pe care o am în suflet atunci când cineva imi admiră minunaţiile din urechi sau frumuseţile de la gât.

Aleg să port produse handmade deoarece înţeleg procesul prin care sunt create, uneori mai complicat, alteori mai simplu, însă întotdeauna cu efectul scontat.

Aleg să port lucruşoare la care ştiu că s-a muncit şi s-a pus suflet, de aceea prefer să răsplătesc un artizan pentru munca depusă zi de zi, decât să achiziţionez produse cu adevărat fabricate, nu de oameni, ci de maşinarii complicate şi total automate.

Am ales să port lucruri realizate manual pentru că, după părerea mea, sunt dovada palpabilă că într-un secol al banilor, al vitezei, lipsei de timp şi al preocupării constante cu un job sau altul, ne întoarcem la origini. Ne întoarcem la vremurile când bunicile sau străbunicile noastre erau nevoite să îşi facă singurele un şirag de mărgele din tot felul de mărgeluţe “reciclate”, pe care le aveau la rândul lor de la mame, bunici şi aşa mai departe.

Aleg să port hainuţe handmade pentru că ştiu că au fost făcute special pentru mine. Ceva să se potrivească mai bine pe mine nu voi găsi nici într-un milion de ani într-un magazin cu haine la normă.

Voi alege în continuare produsele handmade pentru că, în fiecare zi când privesc spre panoul improvizat de mine şi pe care am pus toate accesoriile pe care le deţin, ştiu clar că şi in ziua respectivă voi aduce câteva zâmbete pe buzele unora cunoscuţi mie, cât şi celor necunoscuţi.”

Felicitări caştigătoarelor! Ele vor fi contactate în cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile livrării premiilor.


Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. ismi

    7 mai

    Felicitari!

  2. Felicitari castigatoarelor. Au raspuns din suflet 🙂

  3. Elyda

    28 aprilie

    Felicitari celor trei castigatoare!!! Si binteinteles si organizatorilor !!!

  4. GabytzaART

    28 aprilie

    Cu mult drag,
    Va felicitam!!!

  5. dodo

    28 aprilie

    Sunt extrem de bucuroasa si emotionata.
    Loriana si Madi va felicit din suflet!
    Multumesc tuturor acestor oameni minunati din Atelier care se straduiesc sa faca cunoscute si iubite aceste produse, rod al imaginatiei si pasiunii.

  6. Madi

    28 aprilie

    . Felicitari Loriana si Dodo !!! *Hugs*

    . Multumesc si voua, echipei din „Atelier”. La cat mai multe proiecte de succes si interviuri minuntate, cu oameni la fel de pasionati de handmade ca si noi !

    ~Madi .

  7. GabytzaART

    28 aprilie

    Felicitari castigatoarelor noastre!

  8. […] This post was mentioned on Twitter by Revista Atelierul. Revista Atelierul said: Revista Atelierul Nou – Câştigatoarea concursului Republic of Tutu|Revista Atelierul. Citeste acum http://tinyurl.com/25gxb4q […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share