Va aşteptăm azi la lansare

Distribuie articolul:
Share

Azi, 7 mai, începând de la ora 18:00, in club Mojo (str Gabroveni nr 14, fost Backstage) se lansează Atelierul, prima revistă de handmade 100% românească.

Cu ocazia lansării vei putea să-i cunoşti pe artizanii din echipă şi să admiri frumoasele lor creaţii. Vom proiecta pe pereţii clubului primul număr al revistei în care vei putea citi cele mai bune articole publicate pe site, plus multe altele noi despre ce înseamnă să fii un artizan de succes, despre tendinţele actuale, evenimentele care vor urma în luna mai şi interviuri cu oameni frumosi care ne vor povesti de micile lor bucurii.

Şi pentru că ştim că toată lumea adoră concursurile, am pregătit o tombola de lansare şi un concurs de fotografii, premiate, bineînteles, cu obiecte handmade create de Zazine şi Ruxish Concepts.

Iar pentru că suntem pasionate de lucruri frumoase şi de dulciuri, promitem să ne rasfăţăm cititoarele cu muzică aleasa, prăjiturele dulci şi cadouri la alegere dintre obiectele handmade create chiar de noi, artizanii din Atelier.

Ne vedem azi in Mojo!

Atelierul si lumea handmade romaneasca

Revista Atelierul a a aparut din nevoia de a promova tot ceea ce inseamna handmade de calitate, de a aduna la un loc  lucruri handmade nascocite de minti creative si maini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend si interviurilor cu artistii handmade pe care ii admira.

Ne-am propus sa sustinem si sa raspandim tot ceea ce inseamna stil de viata sanatos, ecologic, reciclare, de aceea vei gasi un spatiu consistent pe site-ul nostru dedicat acestor subiecte.

De asemenea, incercam sa oferim o viziune practica asupra a ceea ce inseamna marketing pentru produsele handmade, prin articolele „la obiect” cu sfaturi pentru tot felul de probleme de care micii artizani se lovesc cand incearca sa isi promoveze creatiile.

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. minunata initiativa! I-mi pare rau ca nu am putut ajunge in Bucuresti la lansare dar astept feed-back pe site da?!!

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Revista Atelierul. Revista Atelierul said: Revista Atelierul Nou – Va aşteptam azi la lansare. Citeste acum http://tinyurl.com/29sj3ns […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share