CITEȘTI

Dacă e Sibiu, e Art Boutique

Dacă e Sibiu, e Art Boutique

Distribuie articolul:
Share

În week-endul 30 aprilie – 2 mai, la început de primăvară mai acătării, am participat la a 2-a ediţie a Art Boutique, unul din cele mai prietenoase şi calde târguri hand-made care cred că există (şi cel mai prietenos din cele la care am participat eu), unde oamenii sunt prieteni deja şi atmosfera e ca o briză uşoară şi răcoritoare de vară, pe zăpuşeală. Târgul a avut loc în Piaţa Mare, la Casa Albastră, aceeaşi care găzduieşte Galeria de Artă Românească, lângă Palatul Brukenthal. Asta înseamnă că am fost oarecum în picioarele trecătorilor.

Ale celor care nu erau pe câmpii, văi şi pe sub copaci, la veşnicul, românescul şi supralicitatul grătar de 1 mai. Târgul a ţinut trei zile lejere, prilej de mari veselii între expozanţi, planificări de jucat o mimă mică printre standuri (de nu ne-ar fi incomodat vizitatorii taman atunci), ieşiri la bere “după”, fotografii mustăcioase, schimburi de adrese, pupături, cărţi de vizită şi promisiuni că “ne întâlnim la Watumi”. Am văzut cei mai mititei şi drăguţi căluţi croşetaţi de Cosmina de la Farmest-Handmade Creative, cei mai frumoşi maci stilizaţi pe sticlă de la Mezoart, cele mai colorate şi vesele genţi de la Natasha, cele mai apetisante prăjiturele-lumânări, cele mai dulci rochiţe şi accesorii candy-like de la Andra Latcu, haine inedite semnate Elena Mazăre, binecunoscuţii cercei înfloraţi ai Elenei Gheara, genţile Ancăi Câmpean, săpunurile cu substanţe naturale şi arome amintind de copilărie de la Jovis (mi-am luat unul cu scorţişoară şi portocale, mm-mm), accesorii elegante de la Zona Quilt, cerceii cu citate din Carmina Burana ai Ramonei, accesoriile din pietre ale Mirucăi (am un inel turcoaz!), obiectele din sticlă pictate ale Oanei Ciulei, caietele realizate manual ale Ioanei, sticluţele-comori ale Ancuţei Vişan, cerceluşii croşetaţi ai Andei, hainele tradiţionale ale Cristinei, spiriduşii Rouăi, cerceii din semipreţioase şi sârmă ai Andreei (care mi se asortează la inel), margelele lui Carmen Patrinoiu, bluziţele croşetate de la Irenne’s Shop, cuierele absolut delicioase (must-have) de la 2 puşti, sandalele „pieloase” de la Tamini African Shop şi multe alte minunăţii şi bunătăţi. Târgul organizat de Diana şi Ana va reveni, se pare, în iulie, probabil în aer liber. Până atunci, ne delectăm cu poze şi cu amintiri frumoase.

(Multumesc Elenei Gheara pentru pozele mustăcioase şi pentru toată veselia creată de ele!)


Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Do you people have a facebook fan page? I looked for one on twitter but could not discover one, I would really like to become a fan!

  2. Eugen

    15 mai

    Un articol bine scris şi foarte atrăgător. O singură sugestie: schimbaţi numele permalink-ului, din „art-boutique-2-sibiu-nu-publicati-mai-trebuie-completat-poze/” într-unul mai prietenos, ideal ar fi să coincidă cu titlu articolului: „daca-e-sibiu-e-art-boutique/”.

  3. […] This post was mentioned on Twitter by Revista Atelierul. Revista Atelierul said: Revista Atelierul Nou – Dacă e Sibiu, e Art Boutique. Citeste acum http://tinyurl.com/24jokcv […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share