CITEȘTI

Sport şi Handmade cu Luiza Bogdan

Sport şi Handmade cu Luiza Bogdan

Distribuie articolul:
Share

Cum să nu-ţi placă ştirile sportive atunci când Luiza Bogdan este pe micile ecrane? Are capacitatea să ne facă să zâmbim şi atunci când una dintre echipele noastre favorite pierde cupa sau campionatul ori vreun mare boss ne dezvăluie că a falimentat. Luiza ştie că atunci când eşti în faţa tuturor trebuie să arăţi impecabil şi de accea mi-am propus să o întreb ce părere are despre lumea handmade. Mi-a răspuns şi astăzi vă arăt şi vouă ce am aflat 🙂

1. Ce părere ai despre accesoriile handmade?
Sunt nişte produse de calitate, realizate cu multă migală, pe care eu una le port cu drag. Oricine vrea să fie original trebuie să aibă măcar un accesoriu handmade acasă.

2. Te duci la târguri de profil?
Trebuie să recunosc că până acum nu am fost la un târg cu produse handmade. M-am mulţumit cu produsele pe care le admiram la prietenele mele. Câteodată mai urmăresc pe net tot felul de modele de cercei, brăţări, lănţicuri, chiar bluzite şi vestuţe realizate manual.

3. Ce accesorii iţi plac mai mult?
Cerceii. Cred că am peste 10 modele de cercei realizaţi manual. Îmi plac mult pentru că fiecare pereche de cercei are povestea ei, pentru că pe lângă frumuseţea produsului are şi o valoare sentimentală pentru mine.

4. Cum ţi se par preţurile, având în vedere că aceste accesorii sunt realizate manual?
Mi se pare normal ca un produs handmade să fie mai scump decat unul pe care îl găseşti în orice magazin. Trebuie să ţinem cont de munca depusă în realizarea lui şi de timpul investit.

5. Dacă ai face vreun cadou unei prietene, te-ar tenta să cumperi ceva handmade?
Cu siguranţă! Şi sunt sigură că nu aş da niciodată greş cu ceva handmade. În plus nu există nici riscul ca sărbătorita să mai primească şi de la altcineva acel produs.

6. Care este accesoriul preferat(handmade) din garderoba ta, povesteşte-ne puţin despre el, de unde îl ai, din ce este realizat.
Nu pot spune că am un accesoriu handmade preferat. Toate îmi plac şi au o valoare deosebită pentru că majoritatea sunt primite (cu diferite ocazii) de la persoane dragi.

7. Cum crezi că ar trebui influenţată lumea să nu mai cumpere obiecte făcute pe bandă rulantă şi să aleagă aceste obiecte/accesorii handmade?
Cred că fiecare trebuie să ştie că atunci când îţi doreşti să fii unic, să ieşi din tipare, să îţi exprimi personalitatea, poţi apela cu încredere la produsele handmade.

8. Ai vreun site sau blog de profil pe care îl urmăreşti?
Da! www.revista-atelierul.ro. 🙂

9. Dacă vezi la cineva din showbiz un accesoriu handmade, care ar fi părerea despre el/ea?
Că este un om original şi că este un bun exemplu pentru cei din jur.

10. Cu ce ai accesoriza o ţinută sport?
Hmmm… probabil aş alege o pereche de cercei cât mai mică dar şi vreo 2-3 brăţări handmade, bineînţeles. 😉

Comentarii

  1. nu cred ca luiza bogdan este genul care sa poarte accesorii handemade. mi se pare prea superficiala pentru asta. mai degraba o vad prin magazinele de fite.

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Revista Atelierul. Revista Atelierul said: Revista Atelierul Nou – Sport si Handmade cu Luiza Bogdan. Citeste acum http://tinyurl.com/2bu4utu […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share