O plimbare în parc

Distribuie articolul:
Share

A venit căldura…şi poate e mai cald de cât ne-am dori, însă lunile de vară sunt perfecte pentru plimbările in parc. Mai ales luna iunie, luna tradanfirilor. Şi ce poate fi mai frumos decât o plimbare printre ei?!Plimbările în parc sunt însă pline de farmec. De multe ori doar aşa poţi să îţi oferi o pauză de prospeţime, o ieşire din cotidian într-un oraş mare şi aglomerat. Fie că mergi în cursul săptămânii sau în weekend, cel mai bun moment pentru o astfel de plimbare e seara. E drept că s-ar putea să fie aglomerat, dar atunci ziua şi grijile se scurg şi se topesc pe o bancă, la umbra unui copac mare şi verde, în adierile uşoare de vânt.

Dacă ai un prichindel, parcul sigur va fi o opţiune. De fapt, nu doar copiii au nevoie de aer proaspăt şi mult spaţiu, ci fiecare dintre noi îşi găseşte libertatea într-un astfel de loc. Aşa că de ce să nu profiţi şi să îţi rezervi câteva ore din programul tău pentru o plimbare de după amiază?!

Iar în weekend sau în ziua ta liberă, delectează-te cu o carte la umbra unui copac sau ia-ţi prietenii pentru un joc de badminton, petrece câteva clipe în liniştea oferită de natură şi cu siguranţă ai să te relaxezi, indiferent de activitatea aleasă.

Oferiţi-vă încântarea de a zăbovi în parc, de a admira vitalitatea naturii şi de a simţi prospeţimea ei în fiecare adiere de vânt şi bucuria de încântare cu fiecare trandafir de care parcurile dau în pârg!

Save

Save

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share