„I Do”…”Do I?”

Distribuie articolul:
Share

Cu siguranţa una dintre cele mai frumoase clipe pe care o trăieşte o femeie este momentul când este ceruta în căsătorie. Fiecare are norocul ei, şi de la simpla întrebare „vrei sa fii soţia mea?” în genunchi sau nu, pana la o declaraţie de jumătate de ora într-una din cafenelele de lângă Turnul Eiffel, toate se termina cu un „DA” frumos şi spus cu multa bucurie.


Dar de la acest „DA” pana la  ziua nunti mai sunt multi paşi de parcurs, asa ca fiecare domnişoara, viitoare soţie are un termen limita sa-şi găsească sala unde va fi petrecerea, decoraţiile, bijuteriile, voalul, pantofii şi bineînţeles mult aşteptata rochie de mireasa.
La rochia de mireasa  fiecare femeie s-a gândit cu mult timp în urma, de când era numai un copil şi transforma rochia  mamei într-o rochie de mireasa. Cocheta, sofisticata, preţioasa – toate ne dorim sa fim prinţese în ziua nuntii.

Moda mireselor este în continua schimbare. Ceea ce pana ieri părea un element de nelipsit, astăzi nu mai reprezinta un „must have”. Asa ca e timpul ca miresele sa fie curajoase, sa încerce altceva atunci când îşi cauta rochia de mireasa sau accesoriile.

Sunt de părere ca ziua nuntii e importanta pentru tine şi pentru viitorul tău soţ, asa ca o parte mai mica o au rudele, amicii, vecinii, colegii de munca în alegerea accesoriilor de nunta, a rochiei, a florilor, etc… In ziua cea mare trebuie sa-ţi placa de tine mai mult ca niciodată!

Acum câteva luni de zile am început şi eu sa realizez accesorii pentru mirese şi de aceea astazi as vrea sa va prezint câteva accesorii frumoase care sa va dea cate o idee pentru voi (dacă se apropie ziua nuntii) sau pentru prietenele voastre, cunoştinţe si asa mai departe:)

Miresele par ca s-au întors în timp şi astfel au adoptat noi concepte în materie de look şi se întorc la fantezia pălăriilor extravagante sau al minipalarei “vintage veil” – voaleta, un accesoriu “must have” confecţionat manual din plasa cu ochiuri mari, pene sau flori.

Noua mea colecţie de voalete se adresează mireselor sofisticate şi misterioase! Materialele sunt superbe, broderiile şi tull-urile adevărate bijuterii. Toate voaletele sunt unicate şi pot fi prinse cu pieptăne sau clama.

Magazinul online al Nataliei unde am descoperit accesorii de prins ni par la mirese pe pieptăne, care pur si simplu mi-au făcut cu ochiul 😛

Doua tinere carismatice şi creative pe nume Ana Popov şi Olga Nedbailo au găsit o modalitate de a condimenta viata femeilor cu mai multa individualitate, culoare şi stil. Accesoriile pe care le crează se adresează acelor femei care cauta sa experimenteze cu facturi, forme şi emoţii, pentru a fi unice şi irezistibile.

Madame Simone şi-a propus ca lucrurile ei sa reflecte în primul rând atmosfera unor vremuri în care femeia se afla undeva la graniţa dintre eleganta şi opulenta, fineţe, feminitate, naivitate, drăgălăşenie şi decadenta, romantism şi uşoară promiscuitate.
Accesoriile sunt inspirate din stilurile baroque, victorian şi vintage acoperind în timp perioada anilor 1500 – 1940.

“Exista o palarie potrivita pentru fiecare dintre noi, trebuie doar sa o gasim pe acea care ni se potriveste cel mai bine” asta ne spune  Berenike care creeaza aceste minunatii, pe blogul personal.

Accesorii de mireasa superbe, realizata cu multa migala găsiţi şi în magazinasul ioiobutic:

Vintage, chic cu mobijoux:

Bijuterii care te lasă fără cuvinte se găsesc la Charm de Paris. Sunt lucrate manual cu Cristale Swarovski Crystalliezed, mărgele din sticla de Boemia, perle Swarovski, perle de apa dulce, pietre naturale, materiale textile atent alese şi metale precum argint, bronz, cupru şi alte aliaje ce nu conţin nichel. Pentru acele femei care îşi doresc sa fie unice în felul lor şi sa atragă atenţia prin ceva aparte şi deosebit.

Voi ce artizani mai cunoaşteţi care realizează accesorii pentru mirese? 🙂

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Veronica

    19 iulie

    Eu mai stiu de Josephine care realizeaza niste bijuterii absolut superbe (http://www.josephine.ro/) . Eu recent am realizat o voaleta pentru o mireasa si mi-a facut mare placere sa lucrez la ea. http://veroniquesboutique.blogspot.com/2010/06/custom-order-my-first-bride.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share