CITEȘTI

Felicitare scrap pentru EL

Felicitare scrap pentru EL

Distribuie articolul:
Share

Teribil de repede a trecut săptămâna asta pentru mine – pentru voi cum a  fost? E vineri din nou şi e timpul pentru ceva scrapbooking, nu ;)? Recent am creat o felicitare pentru un bărbat şi am considerat că nu ar fi rău să vă spun şi vouă cum am ajuns la rezultatul final. Destul de des ne „lovim” de întrebări de genul: cum ar trebui să arate o felicitare pentru un bărbat? Şi cum aş putea să o creez eu însămi/însumi? În general, pentru bărbaţi se folosesc culori şi imprimeuri mai sobre, să zicem. Şi, bineînţeles, mai puţine elemente decorative.

Eu am ales o bucată de carton bleumarin pentru scrapbooking si o bucată ceva mai mică de hârtie imprimată:

Aş vrea să dau un uşor efect 3D felicitării mele (în acest scop, voi folosi perniţe dublu-adezive tri-dimensionale), aşa că voi lipi bucata de hârtie imprimată pe o altă bucată de carton alb (doar cu 1 cm mai mare decât bucata de hârtie imprimată), căreia îi voi colora puţin marginile, pentru a se înscrie mai bine în „atmosferă”. În acest scop, am folosit 2 tuşuri distress şi un aplicator:

Mai departe, pe acelaşi tip de carton alb voi insera şi mesajul către sărbătorit. Îl voi ataşa chiar în partea inferioară a felicitării iar în acest scop voi folosi 2 năsturaşi în culori adecvate ;):

În această imagine se poate observa că năsturaşii sunt cu adevărat cusuţi, însă pe felicitare au fost lipiţi cu bandă dublu-adezivă ;):

În continuare, mesajul a fost – în mare parte – ştampilat ;). Şi pentru că mi s-a părut că îi lipsea ceva, am adăugat fundiţa (ca şi înlocuitor al papillon-ului) ;). Fundiţa am făcut-o simplu, dintr-o bucată mică de panglică de satin. După cum puteţi conchide chiar voi, această felicitare a fost făcută mai mult din materiale recuperate. Pentru a crea această felicitare îi puteţi implica şi pe cei mici ;). Cam aşa arată rezultatul final:

Sper să vă dea o idee bună pentru atunci când vă veţi afla într-o situaţie similară. Până data viitoare, vă urez o zi frumoasă şi un weekend superb!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share