Primii 100 de scrapperi

Distribuie articolul:
Share

Very Scrap, primul forum din România dedicat exclusiv scrapbooking-ului, a « împlinit » astăzi al 100-lea user. Bucuria noastră cea mare este că scrapperiţa cu numărul 100 este Maria, o fetiţă de aproape 8 anişori ce locuieşte în România şi este foarte talentată.

Very scrap este un spaţiu dedicat tuturor celor ce iubesc fotografia, scrapbooking-ul, şi este o comunitate extraordinară, cu o dorinţă comună de a împărtăşi această pasiune. Este un loc al emoţiilor, sentimentelor nostre de zi cu zi, pe scurt – un loc de suflet unde fiecare se exprimă very very scrap.

Acest loc s-a născut din dorinţa de comunicare pe aceeaşi lungime de undă, pentru inspiraţie… creaţie… oriunde în lume… creativ-româneşte.

Vă aşteptăm cu drag să vă exprimaţi very scrap pe
http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. very-scrap

    15 septembrie

    Multumim mult de tot pentru publicarea articolului..

    va doresc multa, multa inspiratie…. creatii cat mai reusite .. asa cum ati avut si pana acum

    viata lunga Atelierului!

    http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share