CITEȘTI

O după-masă boemă la Braşov

O după-masă boemă la Braşov

Distribuie articolul:
Share

..sau cum a fost la lansarea numărului 4 al Revistei Atelierul!

Weekendul acesta, boema ceainărie Ceai et caetera din centrul vechi al Braşovului a găzduit lansarea numărului 4 al Revistei Atelierul. Au fost brioşe făcute de noi, cornuleţe aromate, turtă dulce, trufe şi ceai.. Pe lângă aventura cu arome dulci, au fost oameni frumoşi care crează lucruri frumoase, poveşti drăguţe într-o locaţie ideală pentru orele unei după-amiezi de sâmbătă!

Aşa cum se întâmplă la fiecare eveniment al revistei Atelierul, am avut ocazia să cunoaştem artizani talentaţi, să povestim despre lumea handmade-ului, despre noi şi despre tot ce ne place.

Printre participanţii la eveniment au fost Diana cu cele mai haioase mesaje pe magneţi de frigider şi o gamă foarte diversă de produse cu aplicaţii realizate prin tehnica quilling, Alina cu micile ei eco-sisteme prezentate ingenios, emilie.veres cu cele mai pufoase şi drăguţe accesorii din fetru, Adina cu ale ei bijuterii vesele şi frumos pictate, Nicoleta şi cele mai feminine şi romantice bijuterii, Claudia cu bijuterii pentru amintiri frumoase şi articole vestimentare cu atitudine de la Carmen (Inner Colours).

Iar din echipa Atelierul au fost prezente Teo, Mihaela şi Ally.Evenimentul a fost un prilej bun să ne cunoaştem personal..şi totul a fost atât de natural încât simţeam că ne ştim din totdeauna. Este şi normal, după multitudinea de mail-uri dintre noi!

Am mai avut, ca la fiecare eveniment, o tombolă pentru toţi vizitatorii cu frumoase premii handmade. Iar fiecare dintre cei care am participat la eveniment a plecat acasă cu cel puţin un produs cu personalitate.

A fost o întălnire frumoasă, poate un pic prea liniştită pentru aşteptările unora, dar cu siguranţă au fost câteva ore petrecute cu oameni talentaţi şi creativi, muzică bună, o atmosferă deosebită care au meritat.

Pe această cale le mulţumesc celor care ne-au vizitat, participanţilor pe care mă bucur că am avut ocazia să-i cunosc şi bineînţeles celor de la Ceai et caetera care au fost atît de drăguţi!

Acum vă invit  să răsfoiţi noul număr al revistei şi să vă lăsaţi inspirat de tot ce este floral, vegetal şi eco!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] luni agitate în care am vizitat Fabrica de Pensule din Cluj, terasa D’arc de pe malul Begăi şi ceainăria Ceai etc din Braşov, ne întoarcem acasă pentru trei evenimente cu totul speciale. Luna octombrie o încheiem în […]

  2. […] ceainăria CeaiEtCaetera a fost şi un eveniment Atelierul, vă recomandăm cu drag […]

  3. daria

    1 octombrie

    dragut! imi pare rau ca nu am putut fi de fata 🙂

  4. Anca

    30 septembrie

    foarte fain:D..pacat ca brasovul e asa departe de mine:(poate next time:Dabia astept

  5. adriana

    29 septembrie

    Imi pare cu adevarat rau ca nu am prins lansarea revistei nici in Tm, unde locuiam pana in vara, nici in Bv, unde m-am nascut si unde sunt acasa…
    mult succes in ceea ce faceti, poate vor fi alte ocazii sa ne cunoastem!
    cu drag,
    Adriana-tzuki333

    • mihaella.ion

      30 septembrie

      Nu-i nimic Adriana ne intalnim noi in cele din urma, caravana Atelierul tot o sa se plimbe!

  6. mihaella ion

    28 septembrie

    A fost o zi de-a dreptul boema.
    Multumim tuturor participantilor si vizitatorilor. De abia asteptam urmatoarea lansare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share