O după-masă boemă la Braşov

Distribuie articolul:
Share

..sau cum a fost la lansarea numărului 4 al Revistei Atelierul!

Weekendul acesta, boema ceainărie Ceai et caetera din centrul vechi al Braşovului a găzduit lansarea numărului 4 al Revistei Atelierul. Au fost brioşe făcute de noi, cornuleţe aromate, turtă dulce, trufe şi ceai.. Pe lângă aventura cu arome dulci, au fost oameni frumoşi care crează lucruri frumoase, poveşti drăguţe într-o locaţie ideală pentru orele unei după-amiezi de sâmbătă!

Aşa cum se întâmplă la fiecare eveniment al revistei Atelierul, am avut ocazia să cunoaştem artizani talentaţi, să povestim despre lumea handmade-ului, despre noi şi despre tot ce ne place.

Printre participanţii la eveniment au fost Diana cu cele mai haioase mesaje pe magneţi de frigider şi o gamă foarte diversă de produse cu aplicaţii realizate prin tehnica quilling, Alina cu micile ei eco-sisteme prezentate ingenios, emilie.veres cu cele mai pufoase şi drăguţe accesorii din fetru, Adina cu ale ei bijuterii vesele şi frumos pictate, Nicoleta şi cele mai feminine şi romantice bijuterii, Claudia cu bijuterii pentru amintiri frumoase şi articole vestimentare cu atitudine de la Carmen (Inner Colours).

Iar din echipa Atelierul au fost prezente Teo, Mihaela şi Ally.Evenimentul a fost un prilej bun să ne cunoaştem personal..şi totul a fost atât de natural încât simţeam că ne ştim din totdeauna. Este şi normal, după multitudinea de mail-uri dintre noi!

Am mai avut, ca la fiecare eveniment, o tombolă pentru toţi vizitatorii cu frumoase premii handmade. Iar fiecare dintre cei care am participat la eveniment a plecat acasă cu cel puţin un produs cu personalitate.

A fost o întălnire frumoasă, poate un pic prea liniştită pentru aşteptările unora, dar cu siguranţă au fost câteva ore petrecute cu oameni talentaţi şi creativi, muzică bună, o atmosferă deosebită care au meritat.

Pe această cale le mulţumesc celor care ne-au vizitat, participanţilor pe care mă bucur că am avut ocazia să-i cunosc şi bineînţeles celor de la Ceai et caetera care au fost atît de drăguţi!

Acum vă invit  să răsfoiţi noul număr al revistei şi să vă lăsaţi inspirat de tot ce este floral, vegetal şi eco!

Comentarii
5 Comments
  1. mihaella ion
Share