CITEȘTI

Atelierul Năzdrăvanilor la Ceainăria GreenTea

Atelierul Năzdrăvanilor la Ceainăria GreenTea

Distribuie articolul:
Share

Atelierul Năzdrăvanilor va fi găzduit sâmbătă, 16 octombrie 2010 de Ceainăria Green Tea din Bucureşti, şi se va desfăşura în Salonul Mare între orele 12:00-14:00 (în interiorul localului nu se fumează).

În prima parte a evenimentului, copiii vor avea ca temă realizarea unui desen, în funcţie de anumite criterii ce le vor fi comunicate la momentul începerii activităţii. Toate materialele necesare realizării cerinţelor sunt asigurate de organizator.

Atelierul Năzdrăvanilor este un exerciţiu în cadrul căruia toţi învăţăm să lucrăm şi să evaluăm obiectiv, iar acest efort este răsplătit printr-o diplomă şi un premiu de participare. După o scurtă pauză, în cea de-a doua parte, aceiaşi copii vor deveni membri ai juriului şi vor acorda puncte lucrărilor participante. Vom aplauda câştigătorii, iar premiile vor fi oferite tuturor participanţilor de către Editura Paralela 45.

Pe lângă aceasta, ne vom amuza cu o tombolă organizată pentru copiii înscrişi la eveniment, la care vom avea cinci premii oferite de Librăria Books-Express.

Pot participa copii din grupa mare şi pregătitoare, precum şi şcolari din clasele primare. La Atelier vor participa 20 de copii, care se pot înscrie până la data de 14 octombrie 2010 la adresa [email protected]. Taxa de participare este de 25lei de copil (indiferent de numărul adulţilor care îl însoţesc), şi include un ceai la alegere din meniul ceainăriei.

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share