Garage Sale @ The Gang

Distribuie articolul:
Share

Sâmbătă, 20 noiembrie, între orele 10:00 – 17:30, clubul The Gang va găzdui primul Garage Sale organizat în București. Dacă vrei să scapi de obiectele pe care le mai păstrezi doar pentru că sunt în stare bună și nu te lasă inima să le arunci, înscrie-te la Garage Sale și poți recupera o parte din investiție. Trimite un e-mail la adresa [email protected] sau sună la numerele de telefon 0729 233 901 sau 0733 582 120 și vei avea rezervat un stand. Taxa de participare este de 50 de lei. Tot la Garage sale poți să descoperi chilipirurile altora.

Tot la Garage sale poţi să descoperi chilipirurile altora, şi cine ştie, poate găseşti ceva interesant, la PREŢ SENZAŢIONAL.

Genţi, haine, role, schiuri, cărţi, reviste, bijuterii, decoraţiuni, bijuterii, veselă, cd-uri, benzi desenate, rachete de tenis, pălării, poşete, geamantane, ceasuri, calendare, prăjitoare de pâine, you name it ….. poţi să VINZI sau să CUMPERI.

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Andreea.Giuros

    21 noiembrie

    Nu e chiar primul Garage Sale din Bucuresti, dar tot e o initiativa faina!

  2. Ramona

    19 noiembrie

    Foarte intersant, mi-ar placea sa se organizeze asa ceva si in Brasov.

    • anita

      19 noiembrie

      o buna initiativa in sfarsit!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share