O duminică Atelierul în Expirat

Distribuie articolul:
Share

Atelierul în Expirat!

Mi-a luat ceva până am scris această recenzie, am aşteptat să primesc cât mai multe poze de la eveniment pentru a putea să vă prezint  şi în imagini duminica Atelierul din Expirat.

A fost o zi ploioasă de toamnă, dar împotriva vitregiilor naturii numărul participanţilor la evenimentul Atelierul a fost foarte mare. (Vă mulţumim că aţi venit, că aţi participat la joculeţele noastre şi că  v-aţi lăsat încântaţi de concertul Redox, şi mixul lui E-Statik).

Evenimentul a început de la ora 16, iar până la ora 17 Expiratul era din ce în ce mai plin, iar noi nu mai avea aşa de multe jocuri tetris de oferit băieţilor şi nici foarfece şi cuttere pentru decuparea monstruleţilor din hârtie.

Alin Teglaş, Trimbulind Zanzibar, LaChatterie şi My Vintage Look ne-au onorat cu prezenţa, iar la masa lui Andrei Duran – workshop de poezie dadaistă şi de origami- nu mai era niciun loc liber.

E-Statik a mixat cam o oră, până când pe scenă a intrat trupa Redox, şi ne-a încântat cu melodii din repertoriul personal, cât şi cu coveruri, sunt sigură că aţi recunoscut Super Massive Black Hole şi Young Folks.

Expiratul a fost o gazdă extraordinară pentru un eveniment reuşit Atelierul, ne-au oferit atât muzică bună, lumânărele de la intrare, ştechere pentru ca lucrările artizanilor să poată fi mai bine văzute de public şi nu s-au lăsat impresionaţi de maldărul de hârtii tăiate, de monstruleţi din hârtie, de produse origami, rămase în urma noastră.

Sunt sigură că mulţi dintre cei prezenţi la eveniment citesc acest articol, aşa că give us a feed-back, vrem să ştim cum v-a plăcut vouă, dacă am fost sarea şi piperul unei după amieze ploioase de toamnă, dacă am fost nişte gazde bune, şi dacă am înţeles până la capăt conceptele de  [handmade] boys, [foos]boys, şi [guitar]boys.

PS. Revista nr. 6 va apărea cât mai curând pe net.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Sabau George

    12 decembrie

    si eu sunt un pasionat al poeziilor, frumos blog 😀

  2. gabi

    1 decembrie

    arata bine! cine zicea ca baietii si rola de scoci nu se inteleg!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share