Să ne crăciunim!

handmade paper toy jucarie craciun
Distribuie articolul:
Share

Pentru că nu mai avem răbdare să tot numărăm zilele care au mai rămas până pe 25 decembrie ne-am propus să sărbătorim Crăciunul toată luna Decembrie. Începând de azi!

Vom încerca să vă prezentăm în fiecare zi idei şi tutoriale de cadouri sau decoraţiuni, resurse gratis pentru scrapbooking digital sau pentru felicitări, reţete pentru mâncăruri (mai ales deserturi) speciale şi tradiţii crăciuneşti populare de aici sau de aiurea.

Vă invit să începeţi cu noi călătoria în ţara lui Moş Crăciun cu această jucărie de hârtie adorabilă, numai bună de printat, decupat, pliat, lipit şi admirat. O puteţi folosi ca decoraţiune pentru pom sau pentru masa de Crăciun sau o puteţi duce la birou, să vă reamintească de luna dărniciei şi bucuriei!

handmade paper toy jucarie craciun

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. gabi

    9 decembrie

    chiar as vrea sa mesteresc un omulet de-asta 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share