Târgul Cărtureştilor

Distribuie articolul:
Share

Ajuns la ediţia a V-a, Târgul Cărtureştilor este găzduit de librăria Cărtureşti Verona, într-un spaţiu fascinant, care vă va purta prin numeroase încăperi doldora de cărţi, cd-uri, filme, ceaiuri, delicatese, accesorii, decoraţiuni, jocuri şi jucării.

Începeţi de unde doriţi: parterul este dedicat literaturii, albumelor de pictură, cărţilor pentru copii, muzicii şi filmelor, cele mai bune pe care le puteţi găsi în România. Tot aici găsiţi raftul cu ceaiuri, dar şi papetăria de sezon care include agende şi calendare, hârtie de ambalaj, globuri suflate şi pictate manual, decoraţiuni. Dacă doriţi să vizitaţi bucătăria, aflată la demisol, aici veţi găsi delicatese, cărţi de gastronomie şi accesorii diverse pentru cei pasionaţi de acest subiect. Alături se află crama, cu o selecţie de vinuri româneşti, europene, dar şi din Lumea Nouă, iar în imediata vecinătate sunt ghidurile turistice pentru orice destinaţie, albume de arhitectură, design şi fotografie. Există şi o zonă dedicată hobby-urilor, fie că vorbim de grădinărit, DIY, bricolaj sau arte decorative.

E momentul să vă vorbim despre mansardă, unde vă aşteaptă o mare varietate de accesorii, cafea de origine, turtă dulce, ceainice japoneze, boluri şi ceşti de porţelan. Într-un decor cu totul special, marcat de structura de lemn veche de peste 100 de ani şi magia luminiţelor Crăciun, găsiţi o zonă dedicată designerilor români, care expun bijuterii şi obiecte unicat, precum şi locul de joacă pentru cei mici.

La Târgul Cărtureştilor nu trebuie să vă faceţi griji pentru buget – sunt cadouri pentru orice buzunar. Şi fiindcă darurile pentru cei dragi merită toată atenţia, puteţi alege un ambalaj care să facă impresie, iar cei de la librarie le vor împacheta gratuit.

18, 21, 22, 23 decembrie: 10.00 – 23:00
24 decembrie: 10:00 – 20:00
25 decembrie: închis
26 decembrie: 12:00 – 21:00
31 decembrie: 10:00 – 18:00
1 ianuarie: închis
2 ianuarie: 12:00 – 21:00
Târgul Cărtureştilor este organizat şi de librăriile din ţară.

http://blog.carturesti.ro/

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share