Swap primăvăratic

Distribuie articolul:
Share

Deşi mai este un pic din iarnă, deja am început să visăm la primăvară, pomi înfloriţi şi culori. Iar cum, la noi, sezonul de primăvară începe cu zile festive, de sărbătoare şi răsfăţ pentru doamne şi domnişoare– mărţişor şi 8 Martie – cum altfel să ne pregătim decât un ceva nou, făcut cu drag, de primit şi de dăruit?

Astfel, organizăm un nou swap pentru a sărbătorii primăvara împreună, pentru că ştim cât de frumos este să dăruieşti şi să primeşti ceva, mai ales cu aceste frumoase ocazii.

Poţi afla cum a fost la swapul organizat de noi cu ocazia Crăciunului aici.

Dacă te tentează sa participi la acest swap, tot ce trebuie să faci este să urmezi câteva reguli simple:

–          În perioada 1-21 ferbuarie te poţi înscrie la Swapul Primăvăratic printr-un comentariu aici, în care să ne spui câte ceva despre tine: ce îţi place, ce nu-ţi place, culori, pasiuni sau orice crezi că ar trebui să ştie partenera de swap despre tine.

–          Să ne scrii un mail cu numele şi adresa ta, pe mail-ul [email protected]

–          Să creezi un obiect special pentru partenera ta de swap, cu ocazia sosirii primăverii.

–          În 23 februarie, cu ajutorul random.org vom afla cine este partenera ta de swap şi te vom anunţa prin email şi vom posta şi pe site rezultatele, pentru mai multă transparenţă.

–          Să duci obiectul creat de tine la poştă pănă pe 28 februarie şi să pândeşti poştaşul zilele următoare.

–         Deasemenea, îţi recomandăm să iei legătura prin mail cu partenera ta de swap, pentru a o anunţa că ai trimit coletul.

Un februarie creativ !

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. mihaela

    21 februarie

    Hello,
    Eu nu am mai participat la niciun swap marca ATELIERUL pana acum, de aceea astept cu nerabdare sa vad ce-o sa iasa la final 🙂
    Despre mine… imi plac buburuzele, baloanele de sapun si tot ce inseamna vintage… apreciez intotdeauna ideile creative si originale si… cam atat.

  2. Sonia

    21 februarie

    Ei…iata ca ma inscriu iara la SWAP, primavaratic de aceasta data 🙂
    Abia astept sa vina primavara, cu verdele ei curat si crud, cu pasteluri si flori si zambete. Cum i-am zis si Mosului in decembrie…eu sunt curioasa si ma bucur in fata surprizelor asa ca nu sugerez nimic 🙂

    PS: abia astept sa aflu cine este partenerul de swap!
    PS: Multumesc Revista draga!

  3. emi

    20 februarie

    Eu ma inscriu putin cu teama …nu stiu inca ce parere a avut partenera mea de swap de cadoul meu 🙂 E rog pe Teo sa imi dea un semn si pe aceasta cale:)In schimb eu am fost fff incanta si rasfata de partenera mea incat nici nu am cuvinte sa ii multumesc, m-am simtit unica in creatiile ei 🙂
    Despre mine pot spune ca sunt o fiinta oarecum atipica dar care incearca sa vada frumosul in ceea ce intalneste. Asa ca nu trebuie decat sa lasati portitele deschise ale imaginatiei!
    Traiesc cu drag si asta imi umple toata ziua!

  4. mihaella.ion

    20 februarie

    Ma inscriu si eu,mi-a placut cel de Craciun. Multumesc partenerei de swap pentru colierul extraordinar realizat si sper ca produsele mele au ajuns si au fost primite la fel de bine.
    Orice e vesel si haios este perfect pentru mine.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share