Swap primăvăratic

Distribuie articolul:
Share

Deşi mai este un pic din iarnă, deja am început să visăm la primăvară, pomi înfloriţi şi culori. Iar cum, la noi, sezonul de primăvară începe cu zile festive, de sărbătoare şi răsfăţ pentru doamne şi domnişoare– mărţişor şi 8 Martie – cum altfel să ne pregătim decât un ceva nou, făcut cu drag, de primit şi de dăruit?

Astfel, organizăm un nou swap pentru a sărbătorii primăvara împreună, pentru că ştim cât de frumos este să dăruieşti şi să primeşti ceva, mai ales cu aceste frumoase ocazii.

Poţi afla cum a fost la swapul organizat de noi cu ocazia Crăciunului aici.

Dacă te tentează sa participi la acest swap, tot ce trebuie să faci este să urmezi câteva reguli simple:

–          În perioada 1-21 ferbuarie te poţi înscrie la Swapul Primăvăratic printr-un comentariu aici, în care să ne spui câte ceva despre tine: ce îţi place, ce nu-ţi place, culori, pasiuni sau orice crezi că ar trebui să ştie partenera de swap despre tine.

–          Să ne scrii un mail cu numele şi adresa ta, pe mail-ul swap@revista-atelierul.ro

–          Să creezi un obiect special pentru partenera ta de swap, cu ocazia sosirii primăverii.

–          În 23 februarie, cu ajutorul random.org vom afla cine este partenera ta de swap şi te vom anunţa prin email şi vom posta şi pe site rezultatele, pentru mai multă transparenţă.

–          Să duci obiectul creat de tine la poştă pănă pe 28 februarie şi să pândeşti poştaşul zilele următoare.

–         Deasemenea, îţi recomandăm să iei legătura prin mail cu partenera ta de swap, pentru a o anunţa că ai trimit coletul.

Un februarie creativ !

Comentarii
27 Comments
  1. mihaela
  2. Sonia
  3. emi
Share