Swap primăvăratic

Distribuie articolul:
Share

Deşi mai este un pic din iarnă, deja am început să visăm la primăvară, pomi înfloriţi şi culori. Iar cum, la noi, sezonul de primăvară începe cu zile festive, de sărbătoare şi răsfăţ pentru doamne şi domnişoare– mărţişor şi 8 Martie – cum altfel să ne pregătim decât un ceva nou, făcut cu drag, de primit şi de dăruit?

Astfel, organizăm un nou swap pentru a sărbătorii primăvara împreună, pentru că ştim cât de frumos este să dăruieşti şi să primeşti ceva, mai ales cu aceste frumoase ocazii.

Poţi afla cum a fost la swapul organizat de noi cu ocazia Crăciunului aici.

Dacă te tentează sa participi la acest swap, tot ce trebuie să faci este să urmezi câteva reguli simple:

–          În perioada 1-21 ferbuarie te poţi înscrie la Swapul Primăvăratic printr-un comentariu aici, în care să ne spui câte ceva despre tine: ce îţi place, ce nu-ţi place, culori, pasiuni sau orice crezi că ar trebui să ştie partenera de swap despre tine.

–          Să ne scrii un mail cu numele şi adresa ta, pe mail-ul [email protected]

–          Să creezi un obiect special pentru partenera ta de swap, cu ocazia sosirii primăverii.

–          În 23 februarie, cu ajutorul random.org vom afla cine este partenera ta de swap şi te vom anunţa prin email şi vom posta şi pe site rezultatele, pentru mai multă transparenţă.

–          Să duci obiectul creat de tine la poştă pănă pe 28 februarie şi să pândeşti poştaşul zilele următoare.

–         Deasemenea, îţi recomandăm să iei legătura prin mail cu partenera ta de swap, pentru a o anunţa că ai trimit coletul.

Un februarie creativ !

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Zuza

    19 februarie

    Iubesc primavara, soarele si culorile calde, verdele in special. Iubesc lucrurile simple delicate si vesele. Fluturasii, pisicutele, floricelele, bulinutele etc etc. Si dulciurile!! :)) In general ma bucur de orice, mai ales primavara, deci va fi cam greu sa dati gres cu cadoul meu. 🙂

  2. andreea lipan

    18 februarie

    Merci Mihaela! uitasem ca tre sa ma si inscriu daca vreau la swap!

    Ce sa spun despre mine? Sunt happy happy joy joy si visez cu ochii deschisi foarte mult si ma simt foarte bine cand reusesc sa tranzmit asta si celorlalti! Deci mie imi plac lucrurile traznite si nu am preferinte la culori sau materiale! Am participat si la swapul de Craciun si sunt sigura ca voi fi incantata de cadoul primit!

  3. Roxana

    18 februarie

    Buna,
    Ma inscriu si eu aici si ma bucur ca am prins ocazia, pe cel de Craciun l-am ratat.
    In primul rand, imi plac foarte mult suprizele. 🙂 Imi plac accesoriile vintage sau cu aspect antichizat sau accesorii simple si minimaliste. In momentul de fata, dezvolt un interes deosebit pentru brose. nu imi plac (deloc) margelele. Imi plac toate obiectele cu forme definite, structurale, de inspiratie arhitecturala. Imi place orice este creativ. mai multe nu stiu ce sa spun…doar ca abia astept sa-mi cunosc partenera de swap.. si sa vina primavara o data!
    Roxana

  4. Diana

    17 februarie

    Yeeey, un nou swap cu parfum de primavara !

    Ma inscriu bucuroasa.

    Imi plac, in ordine aleatorie: marea, caldura, ploaia de vara, culorile vesele si puternice, combinatiile de culori. Sunt o combinatie de veselie, copilarie, feminitate cu chef de glume si de joaca.

  5. Daniel Alexander

    15 februarie

    Dar noi baietii nu putem crea ceva de martisor si de 8 martie ?? de buna voie pt a face o mica surpriza fetelor . Sa puteti vedea de ce suntem si noi in stare . Asta e intrebarea mea . Mersi

    • mihaella.ion

      15 februarie

      Ba da puteti sa participati cu drag la swap, doar sa va asteptati sa primiti la randul vostru un martisor. Pentru a participa la swap trebuie sa oferi si sa primesti un martisor.

      Asteptam sa te inscrii si sa corupi si alti baieti in acest domeniu al handmade-ului.

    • Anca

      15 februarie

      Sigur, poate sa se inscrie oricine la swap si sunt sigura ca vom fi mai mult decat incantate sa fim surprinse de voi. 🙂

      • Daniel Alexander

        15 februarie

        ok … ms pt raspunsul pozitiv 😛 . ma inscriu si eu atunci . Culoarea preferata este visiniu . Imi place buna dispozitie alaturi de prieteni si apropiati . Sarbatoarea mea preferata este Craciunul si in special atmosfera unica din preajma sarbatorii de Craciun . Anotimpul preferat este primavara … deoarece sunt nascut intr-o luna de primavara si ma caracterizeaza foarte mult . Ca animale de companie cainii sunt pe primul loc ( am avut un pechinez si un ciobanesc de berna 😛 ) , momentan am 2 papagali 😀 … iar restul o sa traga concluzia o singura norocoasa din creatia mea 😛

  6. andreea scarlat

    12 februarie

    yeeey alt swap. sa mai fie multe multe, cel de Craciun a fost incantator!

    Pai ce mi place mie…hmmm pisicile(MULT!) si chestuitele mai hippie mai vintage…sunt intr o perioada de tranzitie…de curand chiar putin romantica (stare caracterizata de dantelute si culori pale si pisici)…ahh dar oricum stiu ca o sa primesc ceva la fel de tare ca ultima data!!

    ps abia astept sa ma apuc sa creez pt partenera mea de swap

  7. […] 2) Ieri am fost la evenimentul de lansare a revistei Atelierul, ajunsa deja la numarul 8. A fost frumos, am facut un mini-atelier origami, unde am impaturit tot felul de modele primavaratice, a fost proiectat noul numar al revistei, am intalnit echipa din spatele ei si alti artizani, am participat la discutiile care au avut loc si am facut schimb de experienta. Cand va aparea pe site, voi atasa mai jos revista in format pdf, in care a aparut si un tutorial de-al meu, special realizat pentru “Atelierul”. L.E. Puteti participa la Swap-ul primavaratic organizat de Atelierul, inscriindu-va aici. […]

  8. Jinx

    11 februarie

    Hello!Ce idee faina! Si eu doresc sa particip. Mi-a parut asa rau ca n-am fost pe faza la Swap-ul de data trecuta…
    Mi-este greu sa spun ce imi place, dar fie, o sa incerc 🙂 Adoooor pisicile, aspect care este evident si din creatiile mele :”> Rosul, verdele si movul sunt culorile mele preferate. Nu sunt pretentioasa cand vine vorba de cadouri: orice obiect realizat cu drag cu siguranta o sa-mi placa.

    Hugs,

    Adina

  9. Salutaree din nou! Si eu am participat la Swapul organizat de Craciun si trebuie sa va spun ca a fost super, motiv pentru care ma inscriu si acum. Eu ador primavara, mai ales ca si ziua mea soseste odata cu ea (sunt nascuta pe 2 martie).
    Acum sa va spun ce imi place: imi plac buburuzele :”>, lucrusoarele vintage, combinatia de teal cu verde, lucrusoare dulci si delicate.
    Va pup!

  10. Salut.
    Ador surprizele (placute bineinteles). Si, mai ales, ador primavara pe care acum o astept cu drag si dor. Imi plac culorile (toate!), experientele noi, materialele clasice de lucru dar si inovatiile. Deci…ne cadorisim?!

  11. dana cernat

    7 februarie

    Buna tuturor! Mai primiti un participant entuziasmat? Pun deja o bucatica de primavara in tot ceea ce cos, asa ca abia astept sa chem verdele si soarele impreuna cu voi! Imi plac culorile, obiectele cu poveste si oamenii pasionati!

  12. Erika

    7 februarie

    Yaaay din nou 🙂 Swap-ul de iarna a fost super, sunt sigura ca si cel de primavara va fi fantastic! Este atat de bine sa daruiesti ceva facut cu drag unei persoane despre care stii numai ca ii plac anumite culori…:D
    Despre mine: imi plac culorile pastelate, lucrusoarele discrete, simple. Ador dantela!

    Va pup si abia astept mai multe informatii 🙂

  13. Flory

    7 februarie

    I’m in! Astept noi detalii! Si eu ador primavara, ma simt ca pestele in apa atunci cand vine acest anotimp! Info pentru partenera de swap: imi plac lucrusoarele discrete si lucrate cu grija si culorile vii!

  14. Aurora

    6 februarie

    Ma inscriu si eu la acest swap de primavara ; imi place f mult ideea.
    Primavara si vara sunt anotimpurile mele preferate , de aceea iubesc natura , florile , verdele primavaratec ,pomii infloriti si, apoi cei incarcati de fructe ;
    Imi plac culorile deschise , vesele atit in locuinta mea cit si in vestimentatie;
    In concluzie imi place sa mestersc ceva vesel , frumos pt tine – partenera mea de schimb.

  15. Murmu

    6 februarie

    yellow!!! ieiiiii swamp again!!! i love this pretty little game. Am mai participat la swamp-ul organizar de domnisoara Babacilu si a iesit minunat!! soooo…voi partipica si aici.Thinks i like..well…primavaraaaa!! o daa!! Mai, verde, flori, mamurura, soare, culori..ihaa!! imi mai plac animalele f f fmult (in special gaza mea Hera), handmade stuff colorate si cu stil, pretty dresses, bubbles, cupcakes!! you know:P
    Kiss!!!

  16. Kriszta

    6 februarie

    Salutare!!Ma inscriu si eu la Swamp-ul primavaratic:) E pentru prima data cand particip, si sunt foarte entuziasmata:D Imi plac surprizele…defapt cui nu-i plac?:P Imi place culorile naturii enorm de mult, de aceea pot sa zic ca primavara e anotimpul meu:)Abia astept sa mesteresc ceva si eu pentru Tine, care vei fi partenera mea:)

  17. Buna,tuturor!
    De Craciun m-am inscris,asa ca nu am cum lipsi acum:)Mai ales ca e vorba de primavara!!Pt mine,primavara inseamna natura zambind cu mii de flori,jacandu-se cu sute de culori,jongland cu sunete,mirosuri si sentimente ….
    Ce indicii sa dau partenerei mele?!Hmm…iubesc movul deschis,vernilul,ador trandafirii..dar,nu asta conteaza…ci faptul ca acel cadou va fi facut cu dragoste,asa ca poate fi orice,in orice culoare…
    Sfarsit de iarna placut:)!

  18. Irina

    3 februarie

    Hey!

    Ma inscriu si eu! Daca pot spune ca sarbatoarea mea preferata este Craciunul, atunci spun ca iubesc primavara si tot ce aduce cu ea: ce e mai viu in noi si in ce ne inconjoara, zambete si mai mult soare, mai multa pofta de viata, mai multa culoare.. Intr-un fel ma caracterizeaza primavara. Iar ceea ce e creat in spirit primavaratic, cu drag si caldura, ma bucura tare mult! Nu sunt pretentioasa, nu prefer vreo culoare anume sau vreun stil anume, vreau sa fiu surprinsa! Abia astept sa mesteresc la randul meu!

    O primavara excelenta!!

  19. Anca L

    3 februarie

    Salutare!

    Ma inscriu si eu la Swap-ul privamaratic 🙂

    Am participat si la Swap-ul de Craciun si am fost foarte impresionata si placut surprinsa (si de sentimentul de a crea ceva special pentru a-l oferi in cadou unei colege de breasla, dar si de anticiparea coletului si cadoul propriu-zis)…

    Din categoria indicii pentru viitoarea mea partenera de Swap… imi plac lucrurile colorate si vesele, imi plac si lucrurile cu aspect vintage, dar si cele shiny/new 🙂 in principiu orice lucrusor facut cu pasiune este perfect.

    O primavara frumoasa!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share