CITEȘTI

Sâmbăta de handmade din Cluj Napoca [Atelierul par...

Sâmbăta de handmade din Cluj Napoca [Atelierul partener media]

Distribuie articolul:
Share

În zilele 26 și 27 februarie 2011 va avea loc ediția a doua a târgului de handmade Sâmbăta de Handmade în Gambrinus Pub, Piața Eroilor, nr 25, lângă cafeneaua Flowers, intrarea Dot Club.

Ediția aceasta se remarcă prin desfășurarea evenimentului pe parcursul a două zile și prin prezența Editurii Humanitas printre participanți. În cadrul târgului se vor regăsi cosmetice din produse naturale, prăjituri, bijuterii din pietre prețioase și textile, stencil pe genți.

Vizitatorii vor putea cumpăra, sta de vorba cu expozanții despre procesul de creație și vor putea admira proiecții cu fotografii și filmulețe ale acestora: egocosmetics, Apollonia, Vintage SH cu produse handmade, kittenhood, Gabriela Popescu, Luiza Haţegan, Dintemirice, Murmu, Andi Takacs, Erika Iozsa, Ruby Blue, Ciprian Secara, Lavinia Pop, Andreea Cuciureanu, Maria Tanase, Silvy’s Art, Toro Reka.

Intrarea este libera și târgul este deschis între 11:30 și 19:00 în cele două zile de week-end de dinainte de Mărțișor.

PS Revista Atelierul este partener media:)

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share