CITEȘTI

Atelierul no 8 – dedicat îndrăgostiților

Atelierul no 8 – dedicat îndrăgostiților

Distribuie articolul:
Share

Pentru că vremea ne joacă feste și iarna nu mai trece odată ne-am gândit să vă mai bucurăm puțin sufletele cu un număr dedicat îndrăgostiților, care să dea pe-afară de drăgălășenii, inimioare, roșu, roz și-alte asemenea. În noul număr puteți citi despre conceptul de Nuntă verde, despre cum blogul personal poate fi cel mai bun aliat (dacă e folosit cu încredere) și despre minunatele miic rochii negre. Tot aici avem un interviu super-special cu Gabriela Iancu care ne împărtășește din secretele ei culinare și ne-nvață cu ce se mănâncă dragostea. Iar echipa revistei v-a pregătit, ca de obicei, tutoriale tematice.

Spor la răsfoit!

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] am participat la discutiile care au avut loc si am facut schimb de experienta. Iata link catre revista, in care a aparut si un tutorial de-al meu, special realizat pentru “Atelierul”. L.E. […]

  2. Mihaela

    18 februarie

    Eu cand am citit nu am mai putut sa trec de dulciuri, acolo am ramas blocata 😀

  3. Gabriela

    16 februarie

    Multumesc pentru articol. <3

  4. isabelle

    14 februarie

    paginile cu dulciuri sunt delicioaseeeeeee 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share