CITEȘTI

Întrebuințări creative pentru lucruri obișnuite...

Întrebuințări creative pentru lucruri obișnuite

Distribuie articolul:
Share

Fie că este vorba de agenda zilnică, cartea pe care o citesc acum sau un caiet de cursuri, la toate trebuie să știu unde am ajuns cu planificatul, cititul sau studiul.

Vă mai amintiți problemele de gândire divergentă care vă provoacă să găsiți întrebuințări creative ale unor obiecte banale? Ei bine, astăzi vă propun câteva idei pentru a folosi o agrafă de birou pe post de semn de carte. În weekend am meșterit câteva idei cu materialele pe care le aveam în casă prin trusa mea de lucru manual și iată rezultatele.

Mai jos vă voi arăta pe scurt cele patru modele pe care le-am făcut, jucându-mă cu câteva agrafe de birou (am folosit agrafe de birou mici, medii și mari).

1. Primul model este foarte simplu de realizat dar arată frumos. Este nevoie de o agrafă și o panglică satinată din culoarea preferată. Tot ce trebuie sa faceți este sa legați panglica în partea de sus a agrafei. Iată modelul meu:

2. Pentru următorul model am folosit două floricele din hârtie gumată cu adeziv pe spate, taiate deja în forma respectivă. Am lipit prima floricică de agrafă și apoi am potrivit-o cu grijă și pe cealaltă. A ieșit un semn de carte cu două fețe pe care îl puteți vedea mai jos:

3. Pentru al treilea model am folosit o agrafă de birou, un nasture potrivit și o bucată de elastic pentru a fixa nasturele de agrafă. Se poate fixa de asemenea și prin coasere. Modele mele:

4. Bonus – un model găsit pe Internet, care este foarte amuzant și potrivit pentru a fi dăruit, de exemplu unui copil, pentru a-l încuraja să citească. Aveți nevoie de fire de mohair și ochișori mișcători. Ideea am luat-o de aici, iar mie mi-a ieșit asa:

Acestea au fost propunerile mele pentru semne de carte, voi reveni cu un alt articol unde vă voi prezenta câteva prin tehnica origami. Până atunci, vă invit să îmi spuneți care dintre modelele prezentate astăzi vă place cel mai mult!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share