CITEȘTI

Cum vi se pare Revista Atelierul?

Cum vi se pare Revista Atelierul?

Distribuie articolul:
Share

Dacă vă întrebaţi ce ne ţine ocupaţi ziele acestea, este faptul că lucrăm la realizarea proiectului prin care cerem finanţare de la AFCN pentru a duce mai departe Revista Atelierul.

Vrem să creştem împreună, să vă încântăm în continuare cu articole originale şi insolite, dar şi cu mai multe evenimente şi lansări reuşite. De aceea venim cu rugămintea să ne ajutaţi prin completarea chestionarului de mai jos.  Acesta ne va ajuta să aflăm ce vă place la Revista Atelierul, ce părere aveţi despre articolele noastre, despre ce doriţi să citiţi în viitor şi ce anume trebuie îmbunătăţit. Deasemenea, acest mic studiu face parte din proiectul nostru pentru obţinerea fondurilor, aşa că ne ajutaţi foarte mult dacă răspundeţi întrebărilor noastre.

Pentru a accesa chestionarul daţi clic aici sau copiați link-ul de mai jos în browser:

http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=INLMJH_a5478b14

Chestionarul este deschis până pe 31 martie.

Vă mulţumim pentru susţinere!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. isa

    15 martie

    Vrem sa continue!

  2. Anca

    14 martie

    Gabriela, multumim frumos pentru feedback si pentru atentionare. 🙂
    Am rezolvat problema! 😀

  3. Gabriela

    14 martie

    Astept cu mare nerabdare urmatorul numar, si cu foarte mare entuziasm, varianta tiparaita! Am facut si survey-ul (aveti o mica problema cu intrebarea 10, sau mai bine zis 9, daca aleg ca nu am participat la niciun eveniment de-al vostru, cand vreau sa finalizez survey-ul imi cere sa completez si intrebarea 10, deci nu o exclude). Poate puteti sa reparati pt ceilalti care vor dori sa faca survey-ul, astfel incat sa obtineti rezultate cat mai accurate! Multa bafta, noi va sustinem!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share