Grădina cu flori

handmade decoratiune copil
Distribuie articolul:
Share

Mini-project

Wall decorations – stratul cu flori

Ne plac florile, ne plac foarte mult. Când mergem prin parc sau pe stradă studiem florile pe care le întâlnim, numărăm câte petale au, discutăm despre culori și parfumuri și fugim cât ne țin picioarele dacă vedem o albină. Uneori le punem și nume: Rozișoara, Gălbioara…

Cu ceva timp în urmă ne-am lipit flori și în cameră – pe perete. Sunt așa drăguțe! Nu e greu, nici măcar nu-ți trebuie prea multă îndemânare. Ai nevoie de foam (spumă colorată), fetru verde, stickers, lipici și un foarfece.

Iată cum faci: tai niște cerculețe, mai neregulate, mai tremurate, cu petale, aşa cum îți iese. Ceri ajutor mititel de la copil să lipească în mijlocul cerculețelor un sticker sau o bucățică de spumă de altă culoare. Tai din spumă tot atîtea tulpinițe câte flori vrei să faci, iar din fetru verde tai frunzulițe și iarba. Apoi, tot cu ajutor mititel, lipești iarba, florile, frunzele și tulpinile pe perete (în ce ordine vrei sau cum ți se pare mai la îndemână). Dar mai întâi încearcă dacă lipiciul pe care îl ai lasă urme urâte pe perete; dacă da, alege alt lipici sau bandă dublu adezivă pe care să o lipești pe spatele florilor. Tot secretul acestui strat de flori este ca florile să fie de aceeași înălțime și aceeași mărime și să stea unele lângă altele; de fapt faci un fel de bordură în care repeți un motiv. Noi am pus și fluturi, dar cu ei e altă poveste.

Spor la lucru.

Ema ( http://ema-decorations.blogspot.com/)

handmade decoratiune

handmade decoratiune

handmade decoratiune copilhandmade decoratiune perete diy

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share