Gâze în grădină

Distribuie articolul:
Share

Noi nu prea avem flori în grădină, dar avem o tufă uriașă de lavandă care atrage o mulțime de albine, gâze de tot felul, fluturi și păsări. Nu putem planta flori deoarece avem un șoarece mic ce le roade rădăcina. Așa că ne-am făcut câteva gâze să ne păzească tufa de lavandă și să le țină de urât celorlalte mici zburătoare. Nu a fost greu și nici nu a durat mult. Când am terminat, fetița mea a zis: să mai facem ! să facem mai mulți să fie peste tot! Rezultatul e uimitor și acum în grădină stau țanțoși 3 fluturi colorați și o buburuză.

Materiale: foam (spumă colorată), bețe de frigărui, mărgele, lipici, foarfece obișnuit și în zigzag, perforator, sârmulițe colorate, pom-pom pentru cap, google eyes, stickers.

diy gaze in gradina

Etape:

1. Pliază coala de spumă, desenează conturul fluturelui, apoi taie pe contur să-ți iasă aripile identice.

DIY PENTRU GRADINA

2. Trece bățul de frigăruie prin partea de jos, pune câteva mărgele colorate pe băț (pentru corp), apoi trece bățul prin partea de sus.

DIY gaze pt gradina

tutorial diy handmade

3. Ca să faci capul folosește un pom-pom sau decupează din spumă un cerc; poți pune google eyes pentru ochi sau două bucățele de spumă.

tutorial handmade diy

4. Înfășoară pe băț sârmulița colorată pentru antene și fixează totul să stea frumos.

5. Poți lipi pe aripi stickers sau bucățele de spumă, mărgele sau paiete.

tutorial handmade diy gaze in gradina

diy handmade tutorial

6. Gata ! Găsesește loc în grădina ta pentru roiul de fluturi sau potrivește fluturii să stea în ghivecele din balcon. Sigur vor face senzație.

diy handmade tutorial

handmade

handmade tutorial diy

Spor la lucru!

Ema

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share