CITEȘTI

Lansare Showroom Lachatterie &PixieShoes şi a...

Lansare Showroom Lachatterie &PixieShoes şi aniversarea unui an de Bucharest Style .

Distribuie articolul:
Share

Joi 14 aprilie, orele 19.00, va avea loc lansarea oficială a showroom-ului Lachatterie&PixieShoes şi aniversarea unui an de Bucharest Style .

Veţi putea admira ultimele colecţii Lachatterie şi PixieShoes pentru sezonul de primavară – vară în culori şi combinaţii îndrăzneţe, special create pentru a inspira cele mai surprinzătoare şi feminine tinute .

Odată cu lansarea noului showroom avem plăcerea de a sărbători aniversarea unui an de Bucharest style, care vă v-a încânta cu proiecţia unui pictorial realizat special pentru acest eveniment .

Pentru că celebrăm moda, cu această ocazie veţi putea alege outfit-uri care să vă reprezinte sărbătorind alături de noi cu şampanie, cupcakes, voie bune şi surprize din partea Olay.

Lachatterie & Pixie shoes

După absolvirea cursurilor secţiei de modă a Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti, tânărul designer din spatele branduluiLachatterie , Isabela Vijiiac a pus bazele acestuia şi a lansat o serie de colecţii compuse din item-uri feminine, punând accent pe ţesături deosebite şi cu atenţia centrată pe detalii .

PixieShoes, brandul reprezentat de Eva Strat şi Sînziana Năstase, se caracterizeaza printr-o gamă magică de încălţaminte de calitate, confecţionată manual cu grijă şi dragoste.

În 2011 PixieShoes şi Lachatterie şi-au unit forţele, luând decizia de a deschide un showroom împreună, un spaţiu care celebrează tot ceea ce înseamnă esteticul feminin în care ne putem uni nu numai pentru a crea ţinute deosebite, dar şi pentru a împărtăşi idei şi a sta de vorba la o ceaşcă de ceai.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share