CITEȘTI

Spring Fling Fashion Fair: 7-8 mai

Spring Fling Fashion Fair: 7-8 mai

targ handmade spring fling
Distribuie articolul:
Share

Spring Fling Fashion Fair este un târg 100% handmade, unde arta şi moda se întrepătrund timp de două zile, pe 7 şi 8 mai, la pubul La Copac. Prima ediţie a acestui târg îşi aşteaptă vizitatorii între orele 11-19, pe strada Pitar Moş Nr. 23.

Acest târg este dedicat iubitorilor şi iubitoarelor de frumos, care apreciază în acelaşi timp arta şi moda, îmbinate cu măiestrie în produsele lucrate manual de tinerii designeri ce îşi vor e…xpune creaţiile.

Pasionaţii de modă îşi vor putea completa colecţiile vestimentare cu piese de rezistenţă, precum haine pictate manual-unicat, dar şi cu accesorii deosebite ce vor da un aer şic oricărei ţinute. Broşe, coliere, cercei, brăţări, pietre semipreţioase, dantela şi multe alte surprize te aşteaptă să le descoperi la Spring Fling Fashion Fair! Şi ce metodă mai bună de a încheia un weekend de shopping găseşti decât a sta la masă cu prietenii, într-o atmosferă destinsă, savurând din bunătăţile meniului casei?

Vă aşteptăm cu drag pe toţi, intrarea este liberă!

Pentru detalii şi rezervări:
La Copac
Str. Pitar Moş 23
0722.656.254/0723.567.325

targ handmade spring fling

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] 7 si 8 mai a avut loc targul de moda handmade Spring Fling. Cu regret, am ajuns abia in ultima zi de targ, dupa ce ploaia i-a speriat pe unii din […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share