CITEȘTI

Tineri designeri pentru copiii de la Mărcuș –...

Tineri designeri pentru copiii de la Mărcuș – licitație caritabilă online 25 mai – 1 iunie

Distribuie articolul:
Share

Copiii de la Măcuș sunt 11 sufletele de copii uitați de părinți… Ei trăiesc la Mânăstirea Mărcuș crescuți fiind de Maica Stareță Serafima. Maria, Elena, Mihaela,Teodora, Nicoleta, Ștefania, Alexandra și Ana, au cam 9 ani; Ilinca și Alexandru – 5 ani iar Maria doar 7 luni. Crescute de Maica Stareță de la începutul vieții, au avut norocul să devină surori și frați ce au o singură mamă. Însă viața înseamnă mult mai mult. Supraviețuirea lor depinde de mila creștinească. Cu alte cuvinte de oameni, de noi. Nevoile lor sunt nevoile noastre: alimente, haine, cărți, căldură, etc. Această licitație a fost inițiată de tinerii designeri pentru a o ajuta pe Maica Serafima să îi crească așa ca și până acum : frumoși.


Tinerii designeri pun umăr la umăr și obiect lângă obiect pentru a-i ajuta pe Copiii de la Mărcuș. Dăm startul pe 25 mai unei licitații de produse donate de designeri și artizani. Toți banii stânși din această licitație vor fi folosiți pentru a cumpăra alimente și cărți pentru copii. Se pornește de la o sumă minimă iar fiecare doritor licitează obiectul respectiv până în data de 1 iunie inclusiv, adăugând comentarii la fotografia produsului dorit. Licitația se ține prin Facebook și va închide pe 1 iunie ora 15.00. „Achizițiile” vor fi expediate pe data de 2-3-5 iunie prin curier rapid pentru cei care nu sunt din București (- taxele de expediere vor fi suportate de cumpărător) și prin organizatori pentru cei din București. Depinde de voi cât de mult vă doriți obiectul respectiv și cât de mult doriți să ajutați Copiii de la Mărcuș.
Fiecare designer/creator de bijuterii, haine, accesorii poate participa donând pentru licitație unul sau mai multe obiecte. Tot el va iniția prețul de pornire a licitației pentru obiectul respectiv.
Obiectele donate se vor aduna în București, la persoana de contact ambalate, dar nu sigilate (astfel încât să nu se încurce pachetele) și după licitație vor fi trimise de aceasta prin curier rapid /organizator la fiecare cumpărător în parte. Banii colectați se vor livra direct în contul special deschis pentru Copiii de la Mărcuș.

În cazul în care doriți să ajutați Copiii de la Mărcuș prin donarea unui obiect creat de voi, puteți trimite poze cu produsele voastre și cu prețurile de pornire, până marți, 24 mai, pe adresa [email protected]

Luciana Georgescu
0745/622840
[email protected]
http://www.facebook.com/#!/ luciana.georgescu
http://www.facebook.com/home. php#!/pages/Copiii-de-la- Marcus/193847997296435

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share