Atelierul de cosmetică verde

Distribuie articolul:
Share

O jumătate a Ecovio, şi anume Viorica Stan este mândră să facă parte dintr-un proiect nou, îndrăzneţ, dedicat celor care vor să îşi urmeze pasiunile: Atelierul reCreativ.

Ecovio si Atelierul reCreativ vă  propun un Atelier practic de soluții de îngrijire cu ingrediente naturale în care veţi învăţa pe parcursul a 4 sedinţe cum să realizaţi macerate din plante, deodorante naturale, măști de față și unturi de corp, cum să alegeţi ingrediente şi cum să le combinaţi. Într-o lume a mirosurilor sintetice, chimicalelor de tot felul și  a produselor pline de conservanți, Ecovio vă propune să descoperiți plante alese, unturi și uleiuri naturale și parfumuri imbietoare. Ecovio vă v-a învăța cum să le folosiți pentru a crea propriile produse de ingrijire, opere de artă verde cu posibilități nelimitate de personalizare, toate pentru răsfățul corpului și sufletului. Vom combina unturi de shea, cacao, avocado, cu uleiuri esențiale cu mirosuri imbietoare de lavandă, bergamota, roiniţă şi vom afla despre ritualul de îngrijire a tenului folosind produse exclusiv naturale.

Prima sesiune de cursuri va avea loc în datele de: 30 mai, 1 iunie, 6 iunie si 8 iunie, în Bucureşti, începând cu ora 18.30, în Str. Paris, nr. 36.

În acest scop, v-am pregătit şi un concurs prin care puteţi câştiga un voucher gratuit  şi un voucher cu reducere 20% valabile în oricare din prima sau a doua sesiune. Regulamentul de participare la acest concurs îl găsiţi aici.

Participând la acest concurs puteţi să primiţi o invitaţie gratuită la toate cele patru sedinţe din prima sesiune, şi un voucher cu reducere 20%.

De asemenea detalii despre acest curs de cosmetică verde click aici sau  aici

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. imi place ft mult siteul vostru si ceea ce promovati voi .

    • Buna Daniela,

      iti multumim foarte mult. Te invitam sa participi si la concursul prin care poti castiga gratuit si un voucher de participare la un atelier de cosmetice.
      Te asteptam

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share