CITEȘTI

Culori – ediția aniversară!

Culori – ediția aniversară!

targ handmade culori revista atelierul
Distribuie articolul:
Share

Iată că a sosit momentul aniversar!
Vino să serbăm un an plin de Culori, un an al manifestării talentului şiîndemânării în crearea manual a diverselor obiecte şi accesorii.
Trebuie să îţi direcţionezi paşii pe Aleea Michael Jackson din Parcul Herăstrău, înweekend-ul 1-3 iulie, cât e ziua de lungă, şi te asigurăm că nu o să suflăm în lumânareacreativităţii. Asta doar pentru că ne dorim ca tu să îţi poţi găsi mereu, printre exponate,acele piese perfecte pentru tine şi pentru cei dragi.


Aşa că însuşeşte-ţi noţiunea CULORI, fie că te gândeşti la: tablouri, accesorii, măştiveneţiene, fotografie, picturi în scoică, tricouri pictate, inele, cercei, coliere, braţări, cutiidecorative, broşe, accesorii croşetate, agrafe, jucării handmade, mărgele, şi alătură-tenouă pe aleea cu zâmbete.
Mai mult decât atât, primii 150 de vizitatori vor primi zilnic câte o broşă cadou din partea organizatorului: Antartique.

targ handmade culori revista atelierul

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Athina-Aurelia Costea ( Brasov )-o inima daruita LUI MICHAEL

    1 iulie

    Da, intr-adevar, MINUNAT spus ,,aleea cu zambete” !! Este INTR-ADEVAR , Aleea Cu Zambete, deloc intamplator, fiindca poarta numele INGERULUI MICHAEL sinonim cu Cel Mai Curat Zambet Din Univers. D-ZEU sa va binecuvanteze , atat pentru minunata stire ( de care este atata nevoie in aceasta lume otravita ), cat si pentru SUPERBA activitate amplasata intr-un loc cat se poate de potrivit, cred eu ! Sa va intareasca si sa va indrume spre a pastra traditia si a o extinde !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share