CITEȘTI

incubator107 sărbătoreşte lansarea lunii lui Cupto...

incubator107 sărbătoreşte lansarea lunii lui Cuptor.

Distribuie articolul:
Share

De cu seara din 2 iulie, de la 20:00, până în zorii zilei lui 3 iulie, incubator107 sărbătoreşte lansarea lunii lui Cuptor.

Te invităm să testezi mici mostre din atelierele ce se vor desfăşura în luna iulie. Ne vom juca şi ne vom implica cu toţii în încercarea de a găsi atelierele care ne fac cu ochiul, ateliere la care vom vrea să participăm în restul lunii. Teaserele se vor desfăşura atât în curtea incubatorului cât şi în mansardă pentru cele ce se vor la loc retras şi mai acoperit.

Să nu fie tărăboi ne-am aşezat atelierele în grupuleţe cu mici pauze recreative, aşa că avem: Jonglerie, Grădinărit, Pipe şi Prim ajutor, apoi urmează o mica pauză de desfătare a poftelor gurmande şi a potolirii setii.

Nu zăbovim prea mult şi urmează: Reciclare creativă, Coveruri, SEO şi dansuri irlandeze, iar cum atmosfera se va fi încins deja, o lăsăm să prindă flăcări jonglând puţin cu foc şi tot ce mai poate străluci în întuneric, spectacol întreţinut chiar de TRICTRUC107, trupa de jongleori care a crescut în curtea incubatorului.

Ne liniştim puţin cu: Smoothies, Curaj la Scurtmetraj şi Story Telling, ca apoi să încingem un karaoke şi-o cafea la oală.

Înspre final ne lăsăm gândurile şi amintirile strânse peste noapte cu un desen sau o notă pe o pânză, în teaserul atelierului de Culori pe Bumbac.

Vino şi adu şi-un prieten, licori şi merinde făcute-n casă şi-un obiect de TROC.

Ne găseşti pe Traian 107, la doi paşi de Hala Traian, chiar peste drum de biserică.

 

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share