Jaff Reloaded

Distribuie articolul:
Share

JAFF la O.A.R.

16 iulie 2011/Gradina O.A.R., Bucureşti

 

Pentru că vremea ne-a trimis acasă la ultima ediţie JAFF, am decis să ne remontăm şi să ne revedem la o dată mai prietenoasă meteorologic. Care a ramas sâmbătă, 16 iulie, conform cu soarele şi gradele din termometru.

 

Cocktailuri efervescente, dulciuri de-ţi baţi copiii, reviste şi muzici de energizare, modă şi frumuseţe, plus concursuri unul si unul – toate te aşteaptă la O.A.R. sâmbăta asta!

 

BRANDSTALK premiază un designer cu o şedinţă foto profesională pentru ultima sa colecţie, aşa că vino şi votează-ţi favoritul la târg!

 

Degustă bunătăţi slow food by Absolutely Tasty şi Omnivore’s Dilemma

 

MioBio te provoacă la relaxare cu produse cosmetice bio, ORLY îţi colorează unghiile, iar LA BIBLIOTHEQUE te răsfaţă cu premii la spa şi salon.

 

BIPOLAR îţi face cadou o pereche de pantaloni chic, iar îmbrăcămintea şi accesoriile HYPE vin de la ALINA ENE, MODAMANIA, GABRIELA URDA, AnTanTe, OANA LAZAR şi BUYHAND.

 

Răsfoieşte DECÂT O REVISTĂ la umbra vişinilor şi bea un cocktail moka la Happy Hour.

 

Coloana sonoră e asigurată de Penelope Pope (experimental/electronic)/RO şi SHARKY (ripstyle)/RO

 

 

 

 

JAFF – just another fashion fair …NOT! este un fashion & crafts fair focusat pe promovarea tinerilor designeri si artisti underground din Romania, organizat de www.hypestreet.ro. La JAFF gasesti imbracaminte si obiecte unicat sau in serie limitata, ale tinerilor designeri locali, delicii culinare, carte, reviste si muzica live. Aflat la a treia editie, JAFF by Hypestreet.ro

Sponsori: Gradina OAR, Brandstalk, ORLY, MioBio, La Bibliotheque, BIPOLAR, Absolutely Tasty

 

Parteneri media: PeTocuri.ro, Vickipedia.ro, Hipmag.ro, veiozaarte.ro, oitzarisme.ro, Revista Atelierul, Artclue.net, Neaparat.ro, TATAIA, Decat o Revista


 

16 iulie 2011

Gradina OAR (Arthur Verona, 19)

12.00-21.00

Intrarea liberă

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share