CITEȘTI

Reciclare creativă – Bijuterii din hârtie

Reciclare creativă – Bijuterii din hârtie

Distribuie articolul:
Share

CE ?

Transformăm paginile revistelor citite în bijuterii cu lipici la public. Când prietenii te vor întreba de unde ai cerceii ăia faini (sau braţară, medalion etc.) vei putea spune: eu i-am făcut… din hârtie. În plus, vei şti de ce resurse ai nevoie dintr-un hobby shop. Astfel poţi crea în continuare bijuterii din hârtie acasă, îţi poi învăţa şi prietenii, poţi oferi cadouri unice făcute cu mâna ta.

Ca să prinzi mai bine ideea, ai aici poze de la un atelier de bijuterii din hârtie în Budapesta http://www.flickr.com/photos/messzelato/sets/72157625870005849/

CU CINE ?

Meșteriță: Alina Blaga
Voluntariatul în Budapesta mi-a deschis ochii: da, se poate recicla creativ aproape orice. Hârtia e un exemplu fain şi la îndemână pentru a îl împărtăşi cu voi.

CU CE ?

Voie bună şi chef de a recicla hârtia înt-un mod creativ.

CÂND ?

26 iulie, de la ora 19 la 21

CUM ?

Înscrierea la atelier se face prin email la adresa [email protected], scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Pentru acest atelier sugerăm o donație de 20 lei .

UNDE?

In mansarda din Traian 107.

www.incubator107.com

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share