Creative Workshop

Distribuie articolul:
Share

De ce?

My Sassy Flowers & Raluca Gheorghe organizează un workshop creativ unde vei învăta să îţi realizezi singură: broşe, bentiţe, brăţărele şi alte accesorii! Ştim că sunt tutoriale pe Internet, dar noi credem că este mult mai fun să faci acest lucru într-un cadru organizat, unde vom fi noi, care îţi vom arăta cum se realizează, îţi vom oferi sfaturi şi îţi vom arăta trucuri.

Pentru că vei cunoaşte multă lume, vei socializa, vei învăţa să faci lucruşoare drăguţe (cu care vei pleca acasă) şi vei afla în timp real răspunsurile la toate întrebările tale.

Pentru că, de ce nu, acest workshop poate fi baza pentru mica ta afacere, din care poţi caştiga bani de vacanţă sau de buzunar.

Cum?

Noi venim cu toate materialele necesare (materiale textile, biluţe, mărgeluţe, foarfeci, ace şi aşa mai departe), vă vom arăta la fiecare în parte cum se realizează fiecare model şi vă vom îndruma pe tot parcursul workshopului, astfel încât să plecaţi acasă cu cele mai frumoase broşe, bentiţe & co. pe care vi le-aţi imaginat vreodată!

Cool info: participanţii vor primi cadouri ce vor consta în materialele necesare pentru a face şi acasă accesorii handmade din materiale textile + alte cadouri din partea sponsorilor.

Unde?

Creative Workshop va avea loc în Elephant Pub din Centrul Vechi – Str. Gabroveni nr. 16, într-o locaţie accesibilă tuturor.

Cand?

Data workshop-ului este Sambată, 20 August. Activitatea noastră creativă se va întinde pe parcursul zilei, de la ora 10 dimineaţa până la ora 6 seara.

Cât costă?

Taxa de participare este, in opinia noastra, una modica: 20 lei.

Cum mă înscriu?

Trimite un email la [email protected] şi dă-ne de ştire că vrei să înveţi să îţi creezi singură accesoriile sau să începi mica ta afacere cu ajutorul nostru! Include în email numele tău complet şi numărul de telefon.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share