Mobilă din carton la incubator107

Distribuie articolul:
Share

Mobilă din carton

Ce?

Artă din gunoi.

Lucrurile care se pot face din carton sunt incredibil de rezistente. Atât noi, cât și ceilalți încercăm să protejăm planeta noastră cea plină de speranțe. Colectăm cartoane de la orice magazin / supermarket / hipermarket și facem din ele mobilă din carton. Iar după ce mobila se uzează o ducem din nou la reciclat. Putem spune, cu alte cuvinte că facem o treabă eco. Eco fiind un trend din sec XX, încercăm să ținem pasul.

Cu cine?

Ana

Un personaj rătăcit pe planeta Terra, care încearcă să facă lucruri utile și creative. De curând am început să îmi creez propria mobilă atunci când am constatat că mobila de care am eu nevoie nu se găsește pe nicăieri (mobilă curbată, rotundă, în formă de yin & yang îmi este acum la îndemână).

Cu ce?

Adu cu tine punga cu creativitate și voie buna.

Cand?

Lasă-ți ignoranța și așteptările acasă și vino pe 24 și 25 August de la 20.00 la 22.00 să ne creăm mobila visată.

Unde?

In mansarda de pe Str. Traian Nr. 107.

Cum?

Înscrierea la atelier se face prin email la adresa [email protected], scrie-ne sincer de ce vrei să vii și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 20 lei pentru întreg atelierul sau 10 lei pentru fiecare întâlnire.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Foarte interesant. Inca n-am avut ocazia sa vad asa ceva, dar mi-ar placea.

  2. Sandel

    12 septembrie

    Servus… apropos de mobila din carton… mergeti in cluj.. pe memorandumului nr 9. e acolo cafeneaua mea preferata de deja mai bine de un an unde tot mobilierul e din carton. si … cand zic tot.. ma refer la tablouri… scaune.. banci… mese… candelabre… tavan… poate am uitat ceva…
    acum am vazut ca au si site – http://www.atelier-cafe.ro
    si credeti-ma… pe scaunele alea beau de ceva timp… sunt chiar rezistente:))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share