CITEȘTI

Nocturna Migratoare a la incubator107

Nocturna Migratoare a la incubator107

Distribuie articolul:
Share

Vouă – meșteri, învățăcei, mentori, cântători, circari, îngeri și caracatițe!

Experimentul incubator107 continuă – am împlinit 5 luni și am supraviețuit. Ba mai mult, am ieșit din ou și zburătăcim! Așa că aventura continuă cu încă 5 luni în care vrem să ne luați la purtător oriunde aveți nevoie de noi. Visăm să incubăm Iașiul, Sibiul, Brașovul, Clujul și Timișoara. Hai cu caracatița!

Deschidem luna Septembrie cu mare tam-tam – pe 3 septembrie de la 20.00 la 8.00 – la Nocturna Migratoare – în Popa Nan, 82. Noul cuib o să găzduiască o nocturnă pestriță și sălbatică. cum nu mai suntem la noi acasă, o să punem bănuț la bănuț ca să plătim șederea în noul cuib. Dar nu-i bai, ne scuturăm, ne revenim, chiuim și-i dăm cu jonglerii, acrobații și bijuterii. Ne potolim setea și suflul cu licori alese reci sau calde și pornim mai departe în pași de Salsa. Ne însemnăm teritoriul cu AEROgrafia și suntem gata-gata să creștem mari cu Tedy care ne inspiră și se deconspiră. Hai să mai mâncăm câte-un cuvânt, să ne-țepăm în deget și-apoi s-o ardem Zen!

Hai să ne adunăm jucărelele și jucătorii că e licitația TROC – cine ce-o da, cine ce-o lua? Și dac-ai învăța să cânți ELECTRO, să gătești crud și să filmezi? Mai pleci? Mai plec, că sunt nomad și uite-acolo – foc, noi jonglăm cu foc! Și-apoi pe-o aripă să ne tatuăm ca niciodată să nu ne uităm!

Curajoșii care și-au înfrânt somnul cântă cu The Amsterdams – care sunt part of it la răsărit de soare! No hai să-ți torn o cafea la polonic și să vedem unde mai migrăm în viitor.

Hai să ne umflăm în pene, că am crescut cam mari!

 

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share