Inspirație coloră: aqua

Distribuie articolul:
Share

Suntem deja în septembrie și sezonul estival pare încheiat dar ăsta nu e un motiv să renunțăm la inspirația și culorile văratice.

Pentru inspirația de astăzi am ales culoarea aqua – un derivat al cyan-ului care poate fi găsit între bleu ciel și turcoaz. Ce m-a atras la culoarea aqua este capacitatea ei de a-și schimba proprietățile și nunața în funcție de materialul pe care este transpusă.

E o culoare versatilă care amintește de plajele cu ape limpezi sau de cerul senin din timpul verii așa că mie-mi place s-o consider o nuanță caldă sau cel puțin optimistă.

Mai jos am adunat câteva obiecte decorative, o foarte frumoasă rochie și accesorii aqua – din cele mai diverse materiale și texturi.

Bol de fetru

Inimi de lemn

Bol ceramic

Lampă decorată = tutorial

Pahare din carton

Dinozaur-ghiveci din plastic

Inel

Colier

Rochie

Colier

Jurnal

Pantofi

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. adina

    7 septembrie

    Suuuper articolul…da voi sunteti periculoase ca eu citesc astea la lucru si ma apuca cheful de mesterit si nu pot :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share