CITEȘTI

Revista Atelierul la V for Vintage Rock&roll

Revista Atelierul la V for Vintage Rock&roll

Distribuie articolul:
Share

V for Vintage Rock&Roll
Vintage&Designer Fair
24+25 septembrie, Sala Dalles

Pregătește-te pentru haine, bijuterii, genți și pantofi authentic vintage, de la cele mai bune 10 magazine din România. Dar și pentru colecții de tineri designeri, indiferent dacă este vorba despre haine (40 de standuri) sau accesorii (25 de standuri). Nu uita de Molecule F… Dar nici de cosmetics, food&treats, unde te vor întâmpina 7 standuri diferite, plus o surpriză marca BBC Good Food.

A, și dacă erai curioasă cum se fac accesoriile handmade rock’n’roll, Revista Atelierul te invită la un workshop cu pene și corzi de chitară. Plus că își lansează numărul doi din ediția de print a revistei.

Dacă îți place mai mult arta pe pereți decât cea direct pe tine, o veți găsi pe Ema Paraschiv, care a pictat tablouri special pentru eveniment, la parter. Pentru postere și reclame vintage, mergi la etajul 1. A, și dacă te bătea de ceva timp gândul să îți faci un tatuaj, tot la etajul 1 ai tattoo counseling. Barul Campari va lucra la cocktail-uri speciale rock&roll, pe care le poți lua la happy hour de la barul de la etaj.

Între timp, dacă ai o ținută pe măsură, vei ajunge sigur în zona foto (etajul 1), unde This is My Suit și Bucharest Style vor face poze de street style. Să nu uităm de tombola V! Poţi câştiga o rochie La Chatterie, special făcută pentru eveniment, accesorii vintage de la True Vintage şi Vintage Wardrobe şi trei vouchere la salonul Maison Esthetique.

Dress-code: rock&roll

Ce înseamnă rock&roll? Probabil Memphis, Elvis, chitară electrică, anii 50, rockabilly, pin-up, tatuaje, doo wop, Teddy Boys, The Beatles, The Who, California, garage rock, psychedelic, the blues, Woodstock, LSD, progressive, New Wave, punk, Sex Pistols, glam, David Bowie, goth, folk, Britpop, grunge, Nirvana, indie, The Libertines, Interpol, Westwood, freak folk, electronica, Coachella&beards.

Program: 12.00-20.00

Intrare: 10 lei, cu cocktail Campari de la etajul 1, în happy hours

v for vintage rock'n'roll

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share