CITEȘTI

A apărut numărul 2 print al Revistei Atelierul

A apărut numărul 2 print al Revistei Atelierul

Distribuie articolul:
Share

În weekend-ul care tocmai a trecut, la V for Vintage Rock&Roll, am lansat cel de-al doilea număr tipărit al Revistei Atelierul, un număr dedicat școlii care poartă numele „Back to school”.

Ne-a făcut mare plăcere de ne reamintim de vremurile când eram eleve sau studente și-am împărtășit și cu voi impresiile și pozele noastre, dar și obiecte și accesorii handmade școlărești. Câștigătorii concursului nostru cu temă școlară s-au bucurat să-și vadă creațiile publicate într-un articol special Back to school, iar Daria ne-a arătat cum să fim cochete în prima zi de școală.

Cum v-am obișnuit, și acest număr are multe tutoriale din care puteți învăța să faceți: un penar care nu seamănă a penar, agrafe de birou decorate handmade, o copertă de caiet și ustensile de scris personalizate, obiecte de birou handmade, dar și bijuterii realizate prin tehnica quilling.

Anca ne-a împărtășit ce a învățat ea despre fotografia de produs, iar Daniel Loagăr și Andrei Cornea ne-au povestit despre colajele și fotografiile pe lemn care prin viață în atelierul Una isola muy Hermosa. Alexandra Stan și Soul Rebel ne-au recomandat ținute pentru școală pe care noi le-am accesorizat handmade, iar Ramona ne-a arătat beneficiile fructelor Goji de la Pukka Food.

Iar pentru că dintr-o zi de școală nu putea lipsi pachețelul, Gabriela Iancu ne-a încântat simțurile cu spumă de smochine și coacăze roșii și faux-sushi cu gust dulce-sărat, iar noile noastre prietene de la Spic și Bob ne-au împărtășit secretul pentru pâinea cu secară și multicereale, dar și pentru pâinea-desert cu nuci și curmale.

Puteți vedea mai jos câteva pagini din noul număr:

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Rux

    27 septembrie

    yey!! ce fain a iesit!! Abia astept sa ajunga si la mine numarul tiparit:)

  2. Ramona

    27 septembrie

    wow..arata super..abia astept sa o procur
    si ma bucur ca mi-ati publicat ambele articole
    pretty thanks 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share