CITEȘTI

Inspirație materială: tabla de șters

Inspirație materială: tabla de șters

tabla decoratiuni handmade
Distribuie articolul:
Share

Noul număr al Revistei Atelierul este dedicat Școlii, din generală până în facultate, cu tutoriale pentru penare și agende, pixuri și chiar agrafe personalizate handmade, așa că pentru inspirația de astăzi m-am gândit să vă prezint un element comun tuturor școlilor: tabla de șters.

Chiar dacă în școală ieșitul „la tablă” era teroarea orelor de mate, astăzi putem uita de probleme cu fracții și ne putem bucura de faptul că vopsea de tipul chalkboard se poate cumpăra sau chiar face acasă, iar decorate astfel accesorii și obiecte casnice banale prind din nou viață. Ba mai mult, devin mediu pentru mesaje din cele mai variate, care pot fi schimbate ușor în funcție de starea noastră de spirit.

Dacă vreți să vă faceți singure vopseaua chalkboard puteți urma tutorialul de aici. Iar mai jos aveți câteva exemple de obiecte decorate cu „table de șters” mai mici sau mai mari.

tabla accesorii handmade

Inel

Medalion – tutorial

Ghiveci

Obiecte decorative

Sticle de vin

Borcane decorate

tabla decoratiuni handmade

Glob pământesc

Tablă de șters textilă

Tavă reciclată

Perete decorat

Perete decorat 2

Calendar

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Ruxish

    3 octombrie

    Sau asa poti sa-ti faci singur tot felul de vase pentru depozitare 🙂
    http://www.breslo.ro/blog/cum-sa-iti-personalizezi-obiectele-in-stil-scolar

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share