CITEȘTI

Inspirație coloră: emberglow și honeysuckle

Inspirație coloră: emberglow și honeysuckle

emberglow somon coral piersica
Distribuie articolul:
Share

Pentru că oficial a venit toamna și-a început să se facă frig afară am zis c-ar fi timpul să trag un ochi peste culorile propuse de Pantone pentru sezonul toamnă-iarnă 2011 și să-mi găsesc inspirația coloră printre ele. Dar cum nu sunt gata încă să renunț la soare am ales pentru articolul de astăzi două din cele trei nuanțe calde „disponibile”: emberglow și honeysuckle. Prima – emberglow – este compusă din 70% magenta și 65 % de galben așa că nu e de mirare că pare să fie undeva la granița dintre oranj și roz, iar cea de-a doua – honeysuckle – este nici mai mult nici mai puțin decât o foarte caldă și veselă nuanță de roz.

pantone culori toamna-iarna 2011

Fiind termeni colori noi mi-a fost destul de greu să găsesc accesorii și obiecte care să aibă în descriere chiar cele două nuanțe așa că ce vedeți în listele mele de mai jos poate fi descris și ca: piersică, somon sau coral – toate nuanțe pastelate care migrează între roz și oranj în funcție de material sau, pur și simplu, de lumina soarelui.

 

emberglow somon coral piersicaClutch

Brățară

Rochie

Ceas-brățară

Pantofi

Geantă-plic

emberglow coral piersica somon handmade

Guler croșetat

Pandantiv

Jurnal

Pantaloni

Cămașă

Colier

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share