CITEȘTI

Câștigă materiale textile vesele de la Fabrix.ro...

Câștigă materiale textile vesele de la Fabrix.ro

Distribuie articolul:
Share

Începând de astăzi lansăm un concurs prin care susținem frumosul în handmade și la care poți câștiga un set de materiale textile super vesele și moderne de la FabrixStudio. Materiale sunt din bumbac 100% și sunt ideale pentru cusut și meșterit.

[a] Înscrierea:

(1) Ca să participi te invităm să postezi pe WALL-ul Revistei Atelierul, numele materialului tău preferat de pe site-ul www.fabrix.ro și un obiect pe care ți-ar plăcea să îl realizezi din materialul respectiv.

Obiectele pot fi accesorii și bijuterii handmade, obiecte decorative cusute sau lipite, jucării sau orice altceva care să poată fi creat handmade și care să te facă să visezi și să zâmbești. Obiectele nu trebuie neapărat să fie făcute de tine, ne poți prezenta doar care sunt sursele tale de inspirație și ce-ai vrea să creezi cu materialul preferat. Fiecare participant poate înscrie maxim 2 obiecte în concurs.

(2) Dacă nu ai pagină de Facebook, trimite-ne cele 2 imagini şi numele tău la [email protected] şi noi vom publica imaginile pe pagina noastră de Facebook (în fiecare seară la ora 23:00) şi în postul concursului de pe revista-atelierul.ro

[b] Perioada de desfășurare:

Perioada în care te vei putea înscrie în concurs este 10 – 31 octombrie. Câștigătorii vor fi anunțați pe 1 noiembrie, atât pe facebook cât și pe site-ul nostru.

[c] Votarea:

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți folosind random.org.

[d] Participanții:

Concursul este deschis atât creatorilor, cât și admiratorilor de frumos și de handmade.

[e] Premii:

Creatorii de obiecte și accesorii handmade pot câștiga un pachet de 5 materiale a câte 50 de cm, il aveţi mai jos in imagine.  Unul dintre cele 5 materiale va fi  ales de câștigător.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share