CITEȘTI

A început festivalul Comedy Cluj!

A început festivalul Comedy Cluj!

Distribuie articolul:
Share

Aseară, la cinematograful Florin Piersic, a avut loc deschiderea oficială a festivalului internaţional de film Comedy Cluj. Acesta îşi propune să arate comedia ca pe un gen complex, contrar prejudecăţii că ar fi facilă sau chiar superficială. Pentru a susţine această idee, festivalul s-a deschis cu o dramă cu accente comice, Defendor, cu Woody Harrelson şi Kat Dennings în rolurile principale. Filmul prezintă povestea lui Arthur Poppington, un om obişnuit, care îşi asumă rolul supereroului Defendor, din dorinţa de a scăpa lumea de răul provocat de marii traficanţi de droguri. Mai degrabă dramatic şi de acţiune decât comic, filmul este unul uşor, dar agreabil.

Sperăm ca vremea rea să nu împiedice publicul să meargă în continuare la cinema! Toate cinematografele din oraş (Florin Piersic, Arta şi Victoria) participă la festivalul de comedie, alături de câteva cafenele (Act Cafe, Klausenburg Cafe) şi de Casa Tranzit. Dintre evenimentele ce urmează, se anunţă interesantă premiera filmului Visul lui Adalbert, singurul film românesc din competiţie, care va avea loc luni, la Florin Piersic; Noaptea devoratorilor de publicitate, o selecţie best of; proiecţia filmului Cucoana Chiriţa în prezenţa actriţei Draga Olteanu Matei; hibridul între teatru şi film Iubeşte-mă America, care se va juca la Cinema Victoria. În plus, competiţia însăşi va fi interesantă, având filme participante din Marea Britanie, Italia, Grecia, Elvaţia, Filipine, China, Rusia şi Germania.

 Dacă vreţi să fiţi la curent cu tot ce se întâmplă la festival, intraţi pe Comedy Blog, care va fi frecvent actualizat de către echipa acestuia. Şi eu o să revin cu alte noutăţi şi poze pe parcursul festivalului. Până atunci, în galeria de mai jos găsiţi câteva poze de la deschiderea oficială a festivalului.

Foto: Dacian Groza

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share