Cum s-a terminat Comedy Cluj

Distribuie articolul:
Share

Duminică a fost ultima zi a festivalului de film Comedy Cluj. O mulţime de voluntari s-au străduit, alături de organizatori si sponsori, să menţină o atmosferă cât mai caldă şi prietenoasă atât în sălile de cinema, cât şi la evenimentele conexe sau la conferinţele de presă.

După părerea mea, highlight-ul săptămânii a fost Noaptea Devortorilor de Publicitate de joi, când sala cinematografului Florin Piersic a fost atât de plină, încât a fost nevoie să se mai aducă scaune în plus pentru spectatori. Cele peste trei ore de reclame au fost foarte bine primite, iar pozele de mai jos sunt făcute în seara cu pricina. Ceea ce nu mi-a plăcut a fost că s-au promis cele mai bune reclame ale ultimilor 30 ani, dar s-au difuzat multe spoturi din aceeaşi serie şi nici unul mai vechi de 1991. Spotul din 1991 a meritat însă – un Brad Pitt tânăr, în reclama la jeanşi Levi’s!

Sâmbătă a fost decernarea premiilor, dintre care trebuie menţionate: Draga Olteanu Matei – premiul pentru întreaga activitate; filmul românesc Gobbel, la categoria scurtmetraje; Pinoy Sunday – cel mai bun film de lungmetraj. Pentru lista completă a premiilor, puteţi accesa situl Comedy Cluj.

Pentru că experienţa a fost per total plăcută, aşteptăm cu interes ediţia cu numărul 4, de anul viitor!

Foto: Dacian Groza

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share