Delicii personalizate

tort4
Distribuie articolul:
Share

În ziua de azi personalizarea este la loc de cinste, iar aceasta se extinde şi în domeniul gastronomic. Pe lângă căni sau alte obiecte decorative astăzi putem face cadou şi un tort personalizat sau cum le-am numit eu mai sus „delicii personalizate”

De la torturile sub formă de inimă lucrurile au evoluat foarte mult ajungându-se la torturi cu un design complex, foarte atent decorate, în funcţie de personalitatea celui căruia i se adresează.

În legătură cu acest aspect am vorbit cu Ioana Tudor de la Ioana Cakes, care ne-a povestit puţin despre pasiunea ei pentru realizarea şi decorarea unor torturi atât delicioase cât şi speciale.

Ioana este inspirată când realizează torturile sale în special de personalitatea celui căruia se adresează, astfel putem găsi pe site-ul ei torturi cu Johnny Bravo, maşini, aparate foto sau chiar stadioane de fotbal.

Am contactat-o şi am încercat să aflăm câte ceva despre pasiunea ei şi de asemenea ne-a trimis poze să ne delectăm, dar mai ales să ne facem poftă.

1. Cum ai descoperit pasiunea aceasta? Cum ţi-a venit ideea de a crea şi decora torturi?

Pasiunea pentru arta culinară mi-a fost inspirată de bunica mea, având o relaţie foarte apropiată, am reuşit să „împrumut” de la ea dragostea pentru frumos cât şi secretele din bucătărie. Totul a decurs foarte repede, odată ce mi-am făcut curaj să creez primul  tortuleţ lucrurile au mers de la sine. Principala mea sursa de inspiraţie este faimosul Buddy Valastro ( Cake Boss).

Fiecare tortuleţ pe care l-am realizat are povestea lui şi încearcă să reflecte o mică părticică din viaţa celui care se va bucura de el.

2.Ce te inspiră?

Principala sursă de  inspiraţie este persoana pentru care realizez tortuleţul; cu siguranţă ai observat că torturile au stiluri diferite şi asta pentru că pun 100% accent pe personalizare. O comunicare cât mai bună cu persoana care solicită tortuleţul reprezintă cea mai bună inspiraţie şi apoi vine minunata creativitate.

tort5tort1

 

 

 

 

 

3. Poţi realiza orice model..sau modele diverse la comandă?

DA, îmi doresc să am posibilitatea să realizez tortuleţe pe care nu le-am mai întâlnit sau imaginat. Ador provocările.

4. Care a fost cea mai mare provocare în acest sens..tortul care ţi-a testat cel mai mult imaginaţia?

Fiecare tortuleţ mi-a testat imaginaţia şi creativitatea în momentul în care a fost realizat, deoarece după cum am mai spus fiecare tortuleţ înceară să redea o parte  din personalitatea celui care se va bucura de el, astfel provocările îmi sunt dictate de imaginaţia fiecăruia.

tort1

 

 

 

 

5. Ce tort ne-ai recomanda pe vremurile acestea friguroase?

Aş recomanda cu mare caldură un tortuleţ  cu pandişpan de vanilie , mousse de ciocolată, mousse de piersici si ciocolată albă, acestea reprezentând doar ingredientele tortuleţului ideal. Imaginaţia este singura limită.
Îi mulţumim Ioanei pentru că a împărtăşit cu noi din experienţa ei cu torturile personalizate şi îi dorim mult succes în acest domeniu interesant şi delicios. Tortul recomandat sună absolut fabulos.
Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share