CITEȘTI

Începe selecția pentru ediția de iarnă Art Boutiqu...

Începe selecția pentru ediția de iarnă Art Boutique

art boutique decembrie 2011
Distribuie articolul:
Share

Art Boutique, cel mai longeviv târg de obiecte realizate manual din Sibiu, se va desfășura în acest an în perioada 16 – 18 decembrie într-un spațiu deosebit din centrul istoric al orașului, Centrul Cultural Habitus (Piața Mică nr. 4). Cei care doresc să-și etaleze creativitatea în cadrul celei de-a opta ediții a expoziției trebuie să-și prezinte portofoliul și să se înscrie la adresa [email protected] până în data de 7 decembrie 2011.

Validarea înscrierii se va face doar în cazul în care lucrările se încadrează într-una din categoriile acceptate de către organizatori pentru această ediție: bijuterii, design vestimentar, accesorii, obiecte decorative și produse bio. Spațiul de expunere destinat fiecărui expozant va fi de doi metri pătrați iar numărul de locuri va fi limitat la 35. Pentru a beneficia de facilitățile puse la dispoziție pe parcursul celor trei zile, cei interesați vor trebui să achite o taxă de 200 de RON.

Art Boutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Evenimentul își propune să ofere sibienilor o alternativă la comerțul de masă, promovând bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migală, produse bio și accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate.

Evenimentul este realizat în colaborare cu Centrul Cultural Habitus și susținut de Zile și Nopți și Kiss Fm. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați site-ul www.artboutique.org sau pagina de Facebook a evenimentului.

Sergiu Olteanu – PR Manager Art Boutique – 0730.030.744

 

Pentru înscrieri: Diana Micu (0740705000)

art boutique decembrie 2011

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share